...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת ביסקוויט וניל / שוקו – דליהו--- דליה   11/10/2009 00:13

תודה תודה לכולכן על הפירגון

עוגת ביסקוויט וניל / שוקו – דליה
המתכון והתמונה שלי

אני מכינה את העוגה הזו כל פעם בטעם אחר. הפעם הכנתי בשילוב וניל ושוקולד.

**החומרים לקצפת:

1 חבילה ביסקוויט פתי בר
2 חבילות קטנות, מיני ביסקוויט פתי בר
2 חבילות שמנת מתוקה להקצפה (250 מ"ל כל אחת)
½1 כוס חלב
½1 כוס שוקו
1 אינסטנט פודינג וניל
1 אינסטנט פודינג שוקולד

**החומרים לקרם:

1 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה
100 גרם שוקולד חלב שבור לקוביות
50 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות


**אופן הכנת התערובת (הקצפת):

• מניחים שכבת ביסקוויט בתחתית התבנית (גודל התבנית 25x35).
• בדפנות התבנית להניח בזהירות את המיני ביסקוויט. (לא חייבים)
• להקציף 1 כוס שמנת מתוקה להקצפה, מקציפים עד שזה מוקשה.
• מוסיפים כוס חלב וחבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל . וממשיכים לקציף.
• להוסיף חצי כוס חלב ולהמשיך להקציף עד שמוקשה היטב.

להעביר לקערה ולהניח בצד.

בקערת המיקסר להקציף (אין צורך לשטוף את הקערה)

• 1 שמנת מתוקה להקצפת, מקציפים עד שזה מוקשה.
• מוסיפים 1 כוס שוקו וחבילת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד. וממשיכים להקציף.
• מוסיפים חצי כוס שוקו וממשיכים להקציף עד שמוקשה היטב.
• חצי מתערובת השוקולד למרוח על הביסקוויטים
• מעל למרוח את תערובת הוניל
• וסיים בתערובת השוקולד.
• להניח שכבה נוספת של ביסקוויטים על התערובת.

**אופן הכנת הקרם:

שמים בסיר מערבבים ומביאים לנקודת רתיחה את השמנת יחד עם השוקולד ומסירים מהאש
מערבבים עד שהשוקולד נמס.
מקררים למספר שעות
מקציפים את הקרם עד לקבלת קרם שוקולד .

מורחים את הקרם על הביסקוויטים מפזרים סוכריות לקישוט ומכניסים למקרר ליממה.

הערה: אם רוצים שהעוגה תהייה פחות מתוקה אפשר לשים בקצפת חלב במקום שוקו.

אפשרות נוספת להכנת קרם לעוגה

**חומרים

½ חבילה מרגרינה ללא מלח או חמאה
2 כפות גדושות קקאו
1 כוס חלב
4 כפות סוכר
מעט רום (לטעם)

**אופן הכנת הקרם

• לקחת ½ חבילת מרגרינה ללא מלח או חמאה.
• להוסיף 2 כפות גדושות של קקאו + כוס חלב + 4 כפות סוכר + מעט רום לטעם.
• לשים על האש עד שנהייה סמיך.
• מורידים מהאש ושמים על הביסקוויטים. מפזרים סוכריות לקישוט ומכניסים למקרר ליממה.






לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שבת................ו--- איה10/10/2009 05:41
עוף בקארי ירוק / פפריקהו--- איה
10/10/2009 18:15
מוס שוקולד / פפריקהו--- איה
10/10/2009 18:16
עוגת ביסקוויט וניל / שוקו – דליהו--- דליה   « הודעה נוכחית
11/10/2009 00:13
פשטידת מוסקה - דליהו--- דליה  
11/10/2009 09:10



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן