...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מוס שוקולד / פפריקהו--- איה 10/10/2009 18:16

מוס שוקולד / פפריקה

המרכיבים:
(6 מנות)
300 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות.
75 גרם סוכר.
7 ביצים מופרדות.
קורט מלח.

הכנה:
ממיסים את השוקולד בבן מארי (בסיר המונח מעל סיר עם מים רותחים).
במיכל המג´ימיקס מקציפים בעזרת המקצף את החלבונים והמלח לקצף יציב. שומרים במקרר.
שמים את השוקולד והסוכר במג´ימיקס בעזרת סכין הפלדה, קוצצים את השוקולד בעזרת מס´ פולסים קצרים. מוסיפים את החלמונים. מפעילים 10 שניות נוספות.
מקפלים בעדינות לתערובת השוקולד את קצף החלבונים ומקררים למשך שלוש שעות לפחות.
מגישים בקערות אישיות.

הערות:
ניתן להוסיף כפית ברנדי או פירורי שוקולד לשידרוג המנה.




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שבת................ו--- איה10/10/2009 05:41
עוף בקארי ירוק / פפריקהו--- איה
10/10/2009 18:15
מוס שוקולד / פפריקהו--- איה « הודעה נוכחית
10/10/2009 18:16
עוגת ביסקוויט וניל / שוקו – דליהו--- דליה  
11/10/2009 00:13
פשטידת מוסקה - דליהו--- דליה  
11/10/2009 09:10



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן