...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת תפוחים שקדים ודבש - עצמיו--- פלפלית   21/9/2009 09:04


אפיתי בתבנית כיכר מתקוננת .
העוגה המוכנה

המצרכים

3 תפו"ע גרנד סמיט - [קלופים מגולענים וחתוכים לקוביות קטנטנות
חתכתי באליגטור]
3-4 כפות דבש
1 כפית מחוקה קינמון
חצי כוס שמן
1/4 כוס רסק תפו"ע
3 ביצים L
קליפת לימון
2 כוסות קמח תופח

לציפוי

3 כפות דבש + כפית מים
כ חצי כוס שקדים מולבנים פרוסים

ההכנה
יוצקים על קוביות תפוה"ע את הדבש והקינמון ומערבבים.
מכינים תערובת של כל שאר המצרכים, לבלילה.
מוסיפים את תערובת, תפוחי העץ
.
מקציפים מעט את הביצים - במקצפת ידנית
ומוסיפים בתנועות קיפול לבלילה,
יוצקים לתבנית מצופה בנייר אפיה
אופים בחום 160--170- מעלות - בודקים בעזרת קיסם את המוכנות

ציפוי
מחממים במיקרו כ 30 שניות 3 כפות דבש + כפית מים

מוציאים את התבנית מהתנור, ואת התנור מעבירים לחום עליון.
.
בעזרת קיסם, מחוררים בכמה מקומות את העוגה,
ויוצקים עליה 2 כפות דבש חם.
מורחים את הדבש החם, בעזרת מברשת סיליקון על פני העוגה.
.
מפזרים את השקדים הפרוסים
ועליהם [בעזרת מברשת הסיליקון] מורחים את יתרת הדבש, המחומם.

מחזירים את התבנית לתנור ... לחום עליון,
עד שהשקדים מתחילים להשתזף,
זה קורה מהר... חשוב - לא לזוז ולעקוב.
מוציאים מייד לצינון ... להזהר משיזוף ית .


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני .................. ו--- פלפלית21/9/2009 07:29

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת תפוחים שקדים ודבש - עצמיו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
21/9/2009 09:04
עוגת תפוחים שקדים ודבש - עם סיום האפיה ו--- פלפלית  
21/9/2009 09:07
דובשניות / נירה שויאר - עם טיפה שינוייםו--- מרילין שוב  
21/9/2009 10:42
דובשניות - תמונה נוספתו--- מרילין שוב  
21/9/2009 12:43
פאי תפוחיםו--- פנינהט  
21/9/2009 14:06
קעריות קדאיף עם גנאש לבן ותפוחים מקורמליםו--- פנינהט  
21/9/2009 14:09
עוגת תפוחים 3 שכבותו--- פנינהט  
21/9/2009 14:12
לשון ב רוטב חמוץ-מתוקו--- מאריאנה
21/9/2009 19:12



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן