...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

רולדת פלפלים וריקוטה / אלי לנדאוו--- איה 30/8/2009 04:45

רולדת פלפלים וריקוטה / אלי לנדאו

הכמויות מתאימות לתבנית בסיסית בינונית. אם רוצים יותר רולדות, מחשבים כמויות בהתאם.

מרכיבים:
1 פלפל אדום - גדול
1 פלפל צהוב - גדול
2 ביצים
מלח
פלפל
100 גרם קמח
250 גרם גבינת ריקוטה

אופן ההכנה:
מניחים את הפלפלים בתבנית קטנה מרופדת בנייר כסף. מכניסים את התבנית לתנור חם (180 מעלות) לרבע שעה. במהלך האפייה הופכים את הפלפלים מדי פעם. מוציאים מהתנור, מניחים את הפלפלים בקערה שאותה אוטמים בניילון נצמד. ממתינים שיתקררו, וקולפים את הפלפלים מעל מסננת על מנת לשמור את מיציהם. נפטרים מגלעינים ו"אדרה" לבנה. חותכים את הפלפלים לרצועות.

טורפים בקערה את הביצים עם מעט מלח ומעט פלפל. מוסיפים את הקמח בהדרגה ותוך טריפה עד שמתקבל בצק נוזלי ואחיד.
מרפדים תבנית בינונית בנייר אפייה. מעבירים לתבנית את ה"בצק" ומנערים להשטחתו. אופים עשר דקות בתנור שחומם ל-200 מעלות. מוציאים את התבנית ומניחים לה להתקרר.

מוציאים את העלה האפוי יחד עם הנייר כמובן ומניחים על משטח עבודה.
מערבבים את הריקוטה עם מיצי הפלפלים. מתבלים במעט מלח ופלפל. מורחים את הריקוטה באופן אחיד על עלה הבצק האפוי.
מניחים על הגבינה רצועות פלפלים אדומים וצהובים באופן דקורטיבי כמובן. מגלגלים את הבצק במהודק בצורת רולדה (כשרצועות הפלפלים לאורכה). עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה לפחות.
לפני האירוע פורסים את הרולדה ומסדרים בצלחת הגשה.




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה30/8/2009 03:20
גזרים צלויים בבלסמי ובתבליניםו--- איה
30/8/2009 03:40
קומפוט קלאסי וצימוקים שיכוריםו--- איה
30/8/2009 03:44
עוגת תפוחי אדמה / חיים כהןו--- איה
30/8/2009 03:49
רולדת פלפלים וריקוטה / אלי לנדאוו--- איה « הודעה נוכחית
30/8/2009 04:45
ריבה/קונפיטורה מבצלי שאלוט - עצמיו--- פלפלית  
30/8/2009 12:51
ריבה/קונפיטורה מבצלי שאלוט - תחילת הבישול ו--- פלפלית  
30/8/2009 12:52
ריבה/קונפיטורה מבצלי שאלוט -הוספת קליפות בצל לקבלתו--- פלפלית  
30/8/2009 12:54
גורססח / קורססח - מאפה בצק תימניו--- איה ו.
30/8/2009 15:32
בצק [חלבי] מעולה למלוי מתוק/מלוח/פיקנטי ו--- פלפלית
30/8/2009 17:03
אפונה עם ארטישוקו--- זהבה   
30/8/2009 20:45
סלט חצילים ברוטבו--- זהבה   
30/8/2009 20:48
בשר בליווי של פטריות בצלי שאלוט ותפוחי אדמהו--- זהבה   
30/8/2009 21:01



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן