...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פשטידת גבינה ובצלו--- פלפלית   4/10/2008 21:03

פשטידת גבינה ובצל - רות סירקיס

הבצק

1.5 כוס קמח
קורט מלח
קורט סוכר
100 גרם חמאה - חתוכה לקוביות קטנטנות
2 כפות מים קרים

מילית
500 גרם בצל פרוס לפרוסותדקיקות
30 גרם חמאה
1 כף שמן

2 ביצים
2/3 כוס שמנת מתוקה או חלב [*שמתי שמנת לבישול 10% ]
חצי כוס גבינה - צהובה - פיקנטית מגוררת
1 כפית מלח
קורט פלפל
קורט אגוז מוסקט - מגורר

מערבבים בידיים או במעבד, קמח חמאה מלח וסוכר,
מעבדים לתערובת פרורית.

מוסיפים את המים ויוצרים את הבצק.
עוטפים ומעבירים למקרר לחצי שעה.

המילית

לחמם את החמאה והשמן, להוסיף את פרוסות הבצל
ולטגן במחבט מכוסה, על אש בינונית במשך 20 דקות,
לבחוש מפעם לפעם, עד שהבצל מקבל גוון חום בהיר.
לקרר.


לבלול את הביצים והשמנת לתערובת אחידה,
להוסיף את הגבינה והתבלינים.

לרפד תבנית בבצק הקר, תחתית ושוליים
לצקת את המילית על הבצק,
להעביר לתנור שחומם מראש,
לאפות בחום בינוני, עד שפני הפשטידה שחומים.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שבת ....................ו--- פלפלית4/10/2008 08:37

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
מנינה- פשטידת עוף טוניסאיתו--- זברה
4/10/2008 09:16
אצבעות שוקולד - קלות, מהירותו--- זברה
4/10/2008 09:35
עוגיות שקדים מעולותו--- שרוניק   
4/10/2008 17:24
עוף חמוץ מתוק מעולהו--- שרוניק   
4/10/2008 17:33
עוגת תפוחים ואגוזים - ח.שאולובו--- פלפלית  
4/10/2008 20:40
פשטידת גבינה ובצלו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
4/10/2008 21:03



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן