...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פשטידת כרובית ו--- שרוניק 12/8/2009 10:23

פשטידת כרובית / מקור מתכון - שרוניק
חומרים לבצק שק"מ - (לא אופים מראש את הבצק):
שמנת חמוצה / אשל / גיל / אחר
100 גר' חמאה מומסת
קמח תופח - כמה שלוקח.

חומרים לבלילה:
3 ביצים מס' 1 ( גדול )
מעט קמח
1 שקית כרובית סנפרוסט מופשרת.
1 בצל גדול קצוץ ומטוגן עד הזהבה.
1 גביע גבינה לבנה 5%
1 בולגרית 5% - לפורר ביד.
1/4 - 1/2 קופסה גבינה צהובה מגוררת ( עמק / קשקבל ).
מעט פרמז'ן מגורר.
אגוז מוסקט , מלח , פלפל שחור, אפשר לשים מעט אבקת מרק עוף פרווה.
פטרוזיליה טחונה טרייה / דורות - (הקפוא)

כלים:
תבנית חד פעמית

ההכנה:
- מכינים בצק שלא יהיה דביק מידי ומניחים בצד.
- חותכים את פרחי הכרובית לחתיכות קטנות עד בינוניות.
- מטגנים בצל עד הזהבה ושמים את הכרובית החתוכה ומטגנים יחד עד שהיא מתרככת.
- בקערה שמים את:
הגבינה + פטרוזיליה + ביצים + תבלינים + בולגרית מפוררת
ומערבבים בעדינות.
- שופכים לקערה את הכרובית עם הבצל ומערבבים היטב.
- מרפדים את הבצק גם בדפנות התבנית ושופכים מעל את הבלילה.
- אופים על טורבו 200 - 180 מעלות צ'.

הערה:
- ניתן להוסיף למעלה מעט זרעי קימל / קצח

בתאבון







כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי ............. ו--- פלפלית12/8/2009 07:43

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
גראטן כרוב - מולי וייזנברג ו--- פלפלית
12/8/2009 08:16
פשטידת כרובית ו--- שרוניק « הודעה נוכחית
12/8/2009 10:23



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן