...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגה בחושה בקינמון וסילאן /פירגהו--- לאה.ק   31/7/2009 13:01



העוגה טעימה ונפלאה בארומה עדינה של חלבה.
ניתנת להקפאה וחימום קליל לפני ההגשה.
שידרוג והכנה ע"י פירגה .

המצרכים בקערה:
200 גרם גבינת שמנת
3 ביצים טרופות במזלג
1/2 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1/2 1 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
סוכר וניל

למילוי וציפוי העוגה:
6 כפות אגוזים
2 כפיות קינמון
2 כפות סוכר
ציפוי סירופ טחינה וסילאן (מתכון למטה)

אופן ההכנה:
משמנים תבנית אינגליש קייק גדולה 30X7
יוצקים את מחצית הבלילה
מפזרים מחצית מכמות הקינמון הסוכר והאגוזים אם רוצים
מפזרים את יתרת הבלילה ושוב
מפזרים את יתרת הסוכר הקינמון ואפשר גם אגוזים
אופים בחום 175 כ-40 דקות או עד שמוכן


סירופ קר יוצקים על העוגה החמה מיד בצאתה מהאפיה

הכנת סירופ טחינה וסילאן:
שמים בכוס :
כף טחינה גולמית
כף סילאן
1/4 כוס מים מהברז
מערבבים היטב לנוזל דליל (לא לחמם)

"טיפים"
1. כדאי להכין מצע של ניר אפיה בתחתית התבנית ואז אין בעיה לשלוף את העוגה מהתבנית.
2. כמות כפולה של מרכיבי העוגה תיתן לכם 2 תבניות ארוכות או תבנית עגולה מספר 26.
3. אפשר להחליף את הגבינה במיכל של שמנת חמוצה של פעם
תהנו
פורסם על ידי פירגה ב- יום שני, יוני 16, 2008



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי....................ו--- איה31/7/2009 05:29
לחם סובין וגרעיני חמנייה / אורי שפט ו--- איה
31/7/2009 05:41
מוס שוקולד ללא שמנתו--- איה
31/7/2009 05:47
אצבעוני איטריותו--- שומרי זהבה
31/7/2009 08:32
לחם בסיר פלא / עליזה ממן דדיה ו--- שומרי זהבה
31/7/2009 08:34
עוגת שוקולד וחלבה - פסקל פרץ רובין ו--- פלפלית
31/7/2009 10:55
עוגת ביסקוויטים ללא אפייה / מיכל.מ ו--- שרוניק
31/7/2009 12:22
עוגת קרם אפוי /פורסם באתר כיפהו--- לאה.ק  
31/7/2009 12:56
עוגה בחושה בקינמון וסילאן /פירגהו--- לאה.ק   « הודעה נוכחית
31/7/2009 13:01



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן