...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

נשיקות מרנג - חיים כהןו--- פלפלית 27/7/2009 17:57



נשיקות מרנג - שף חיים כהן


מרכיבים:

10-8 חלבונים - מביצים מס` 1 (כ-250 גרם)

500 גרם סוכר

50 גרם שקד - מולבן ופרוס


אופן ההכנה:
לפני שמתחילים חשוב לדעת:
1. רצוי לשקול את החלבונים לאחר הפרדת הביצים, ולהשתמש בכמות סוכר כפולה מכמות החלבונים.

2. אפשר להכין מהמתכון נשיקות בכל גודל רצוי, וגם בסיסים שטוחים לעוגות מרנג.

שמים בסיר כפול את החלבונים והסוכר ומחממים מעל להבה נמוכה ותוך כדי בחישה מדי פעם במשך כעשר דקות, עד שהחלבונים מגיעים לטמפרטורת הגוף והסוכר נמס. מעבירים לקערת המיקסר ומקציפים במשך כעשר דקות, תחילה במהירות בינונית ולאחר מכן במהירות גבוהה, עד שמתקבל קצף מבריק ויציב.

מחממים את התנור לחום נמוך מאוד (75 מעלות) ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה (מדביקים את הנייר לתבנית בארבע הפינות בעזרת מעט קצף).

בעזרת מרית גומי מניחים על נייר האפייה תלוליות גדולות של קצף, ומפזרים עליהן את השקדים. מכניסים לתנור ואופים במשך שלוש שעות, או עד שהנשיקות יבשות וניתקות מהנייר. מצננים ושומרים בכלי אטום עד להגשה.










כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
ריכוז מתכוני ביצים ו--- פלפלית27/7/2009 09:30

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
ביצים עלומות - "רוטב"ו--- פלפלית
27/7/2009 09:32
סלט ביצים - מסעדת "סנדר"ו--- פלפלית
27/7/2009 09:34
ליקר ביצים ( Egg Nog) - "רוטב"ו--- פלפלית
27/7/2009 09:35
ביצים נוסח בנדיקט - "רוטב"ו--- פלפלית
27/7/2009 09:38
סופלה ביצים עם פרמזן ועירית - "רוטב"ו--- פלפלית
27/7/2009 09:39
ביצים קשות ברוטב קארי - "אסם"ו--- פלפלית
27/7/2009 09:42
תפיחיות ביצים, חלב וגבינה - נירה רוסו, ו--- פלפלית
27/7/2009 09:48
פתות ביצים - Lord_of_Codeו--- פלפלית
27/7/2009 09:50
אומלט תפוחי אדמה וביציםו--- גדולה  
27/7/2009 09:51
ביצה בקן - "עכבר העיר"ו--- פלפלית
27/7/2009 09:52
בריק ביצה - חני פרבר - על השולחןו--- פלפלית
27/7/2009 09:55
מיונז ביתי - שף חיים כהן - "מבשלים"ו--- פלפלית
27/7/2009 10:05
שקשוקה פלפלים וגבינת עיזיםו--- פלפלית
27/7/2009 10:08
ביצה רוסית ו--- פלפלית
27/7/2009 10:33
רוטב הולנדייז / בני סיידאו--- פלפלית
27/7/2009 10:40
רוטב גריביש / דליה פן-לרנרו--- פלפלית
27/7/2009 10:42
שקשוקהו--- טליון
27/7/2009 15:56
פוקצ'ה עין - אישיתו--- איה  
27/7/2009 17:41
מיונז ביתי ו--- איה
27/7/2009 17:43
פבלובה / דליה פן-לרנרו--- פלפלית
27/7/2009 17:54
נשיקות מרנג - חיים כהןו--- פלפלית « הודעה נוכחית
27/7/2009 17:57
ביצים ממולאות באנשובי (יומורטאלאר) - טעמיםו--- פלפלית
27/7/2009 18:32
ביצים עם תרד - טעמיםו--- פלפלית
27/7/2009 18:34
סופלה ביצים וגבינת רוקפור - טעמיםו--- פלפלית
27/7/2009 18:35
איך מכינים שמן סומק?ו--- elimitte
1/3/2010 18:52
עגבניות ממולאות בביצים - טעמיםו--- פלפלית
27/7/2009 18:38



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן