...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

בריק ביצה - חני פרבר - על השולחןו--- פלפלית 27/7/2009 09:55


בריק ביצה
מקור המתכון: חני פרבר


אוכל רחוב טוניסאי שכמותו אפשר למצוא בריכוזים שלהם:
אור יהודה, נתניה ואשדוד. שם משתמשים בבצק בריק, שדומה
לקרפ דקיק. ממלאים אותו בפירה תפוחי אדמה מתובל או בביצה ואוכלים בעמידה כשהגוף רכון קדימה.


1 קופסא טונה לבנה במים
2 בצלים בינוניים, קצוצים דק ומוזהבים בשמן זית או בחמאה
1/4 כוס פטרוזיליה, קצוצה
2 פרוסות לימון כבוש, קצוצות
4 ביצים
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
4 דפי פילו
שמן לטיגון עמוק


+ מערבבים את הטונה עם הבצל, הפטרוזיליה, הלימון ומתבלים.
+ מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 160 מעלות.
+ מניחים עלה פילו על משטח העבודה ומקפלים לשניים.
+ מניחים במרכז העלה רבע מהמלית ומרימים את שולי הבצק. שוברים את הביצה לכוס בלי לשבור את החלמון ושופכים בעדינות לקערית הפילו. סוגרים ומקפלים את שולי הבצק (אפשר לקשור).
+ ממשיכים כך עם שאר החבילות.
+ מניחים את חבילות הבצק בשמן ומטגנים עד להזהבה סביב. מוציאים ומנקזים על נייר סופג. מגישים עם סלט טרי.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
ריכוז מתכוני ביצים ו--- פלפלית27/7/2009 09:30

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
ביצים עלומות - "רוטב"ו--- פלפלית
27/7/2009 09:32
סלט ביצים - מסעדת "סנדר"ו--- פלפלית
27/7/2009 09:34
ליקר ביצים ( Egg Nog) - "רוטב"ו--- פלפלית
27/7/2009 09:35
ביצים נוסח בנדיקט - "רוטב"ו--- פלפלית
27/7/2009 09:38
סופלה ביצים עם פרמזן ועירית - "רוטב"ו--- פלפלית
27/7/2009 09:39
ביצים קשות ברוטב קארי - "אסם"ו--- פלפלית
27/7/2009 09:42
תפיחיות ביצים, חלב וגבינה - נירה רוסו, ו--- פלפלית
27/7/2009 09:48
פתות ביצים - Lord_of_Codeו--- פלפלית
27/7/2009 09:50
אומלט תפוחי אדמה וביציםו--- גדולה  
27/7/2009 09:51
ביצה בקן - "עכבר העיר"ו--- פלפלית
27/7/2009 09:52
בריק ביצה - חני פרבר - על השולחןו--- פלפלית « הודעה נוכחית
27/7/2009 09:55
מיונז ביתי - שף חיים כהן - "מבשלים"ו--- פלפלית
27/7/2009 10:05
שקשוקה פלפלים וגבינת עיזיםו--- פלפלית
27/7/2009 10:08
ביצה רוסית ו--- פלפלית
27/7/2009 10:33
רוטב הולנדייז / בני סיידאו--- פלפלית
27/7/2009 10:40
רוטב גריביש / דליה פן-לרנרו--- פלפלית
27/7/2009 10:42
שקשוקהו--- טליון
27/7/2009 15:56
פוקצ'ה עין - אישיתו--- איה  
27/7/2009 17:41
מיונז ביתי ו--- איה
27/7/2009 17:43
פבלובה / דליה פן-לרנרו--- פלפלית
27/7/2009 17:54
נשיקות מרנג - חיים כהןו--- פלפלית
27/7/2009 17:57
ביצים ממולאות באנשובי (יומורטאלאר) - טעמיםו--- פלפלית
27/7/2009 18:32
ביצים עם תרד - טעמיםו--- פלפלית
27/7/2009 18:34
סופלה ביצים וגבינת רוקפור - טעמיםו--- פלפלית
27/7/2009 18:35
איך מכינים שמן סומק?ו--- elimitte
1/3/2010 18:52
עגבניות ממולאות בביצים - טעמיםו--- פלפלית
27/7/2009 18:38



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן