...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

ביצים נוסח בנדיקט - "רוטב"ו--- פלפלית 27/7/2009 09:38



ביצים נוסח בנדיקט

מרכיבים :

2 ביצים
1 לחמניה חתוכה באמצע
1/2 כוס חומץ רגיל
2 פרוסות עבות של פסטרמה
מלח ופלפל
רוטב הולנדיז מוכן
עירית קצוצה

אופן הכנה :
מרתיחים סיר מים עם מלח, ומוסיפים למים את החומץ.
פותחים שתי ביצים (שלמות) בקערה ניפרדת כל אחת ומצננים במקרר ל1/2 שעה.
מוציאים את הביצים מהמקרר ושופכים בעדינות לתוך הסיר.
כשהביצים מלבינות, בודקים עם התרבד שלא נדבקו לתחתית הסיר והן צפות.
מבשלים 5 דקות.
חותכים את הלחמניה במרכז וקולים מעט את שני הצדדים בתנור.
מניחים על הלחמניה פרוסת נקניק
שולים בזהירות את הביצים מהסיר מספיגים את המים במגבת נייר ומניחים אחת על כל צד של לחמניה.
מפזרים מעל הכל רוטב הולנדיז





כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
ריכוז מתכוני ביצים ו--- פלפלית27/7/2009 09:30

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
ביצים עלומות - "רוטב"ו--- פלפלית
27/7/2009 09:32
סלט ביצים - מסעדת "סנדר"ו--- פלפלית
27/7/2009 09:34
ליקר ביצים ( Egg Nog) - "רוטב"ו--- פלפלית
27/7/2009 09:35
ביצים נוסח בנדיקט - "רוטב"ו--- פלפלית « הודעה נוכחית
27/7/2009 09:38
סופלה ביצים עם פרמזן ועירית - "רוטב"ו--- פלפלית
27/7/2009 09:39
ביצים קשות ברוטב קארי - "אסם"ו--- פלפלית
27/7/2009 09:42
תפיחיות ביצים, חלב וגבינה - נירה רוסו, ו--- פלפלית
27/7/2009 09:48
פתות ביצים - Lord_of_Codeו--- פלפלית
27/7/2009 09:50
אומלט תפוחי אדמה וביציםו--- גדולה  
27/7/2009 09:51
ביצה בקן - "עכבר העיר"ו--- פלפלית
27/7/2009 09:52
בריק ביצה - חני פרבר - על השולחןו--- פלפלית
27/7/2009 09:55
מיונז ביתי - שף חיים כהן - "מבשלים"ו--- פלפלית
27/7/2009 10:05
שקשוקה פלפלים וגבינת עיזיםו--- פלפלית
27/7/2009 10:08
ביצה רוסית ו--- פלפלית
27/7/2009 10:33
רוטב הולנדייז / בני סיידאו--- פלפלית
27/7/2009 10:40
רוטב גריביש / דליה פן-לרנרו--- פלפלית
27/7/2009 10:42
שקשוקהו--- טליון
27/7/2009 15:56
פוקצ'ה עין - אישיתו--- איה  
27/7/2009 17:41
מיונז ביתי ו--- איה
27/7/2009 17:43
פבלובה / דליה פן-לרנרו--- פלפלית
27/7/2009 17:54
נשיקות מרנג - חיים כהןו--- פלפלית
27/7/2009 17:57
ביצים ממולאות באנשובי (יומורטאלאר) - טעמיםו--- פלפלית
27/7/2009 18:32
ביצים עם תרד - טעמיםו--- פלפלית
27/7/2009 18:34
סופלה ביצים וגבינת רוקפור - טעמיםו--- פלפלית
27/7/2009 18:35
איך מכינים שמן סומק?ו--- elimitte
1/3/2010 18:52
עגבניות ממולאות בביצים - טעמיםו--- פלפלית
27/7/2009 18:38



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן