...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פפרדלה מוקפץ עם זוקיני ופלפל אדוםו--- איה   22/7/2009 12:03

פפרדלה מוקפץ עם זוקיני ופלפל אדום / פסטה דלה קזה

מתכון קליל ומהיר מומלץ להשתמש בזוקיני ולא בקישואים, כיוון שצבעם עז וטעמם מעודן יותר.

4 מנות
500 גרם פפרדלה (פסטה רחבה)
1 זוקיני לא מקולף, חתוך לרצועות
1 פלפל אדום כהה חתוך לרצועות
1 שן שום כתושה
עלים מגבעול רוזמרין טרי (יש להפריד את העלים מן הגבעול)
כף פטרוזיליה טריה קצוצה
5 כפות שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל שחור

אופן ההכנה
מכניסים את השום והרוזמרין למחבת עם השמן הקר (באופן זה התבלינים מתחממים לאט, משחררים טעמים ואינם נשרפים), כאשר השמן לוהט מוסיפים לתוכו את הזוקיני והפלפל ומטגנים עד להזהבה קלה. מוסיפים את הפסטה המבושלת, מלח, פלפל ופטרוזיליה קצוצה. מערבבים ומגישים.

התמונה להמחשה מתוך הכתבה




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי...................ו--- איה22/7/2009 04:06
פפרדלה מוקפץ עם זוקיני ופלפל אדוםו--- איה   « הודעה נוכחית
22/7/2009 12:03
דגים ברוטב פיקנטיו--- טליון
22/7/2009 12:59
דג וירקות בתנורו--- טליון
22/7/2009 20:31



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן