...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת פירות ו--- יפנית   18/7/2009 13:09

עוגת פירות של אורני

המרכיבים (לתבנית מלבנית בינונית או עגולה מס' 26):

• 3 ביצים מס' 1 או 4 ביצים מס' 2
• 1 כפית תמצית וניל איכותית או כף תמצית וניל פשוטה
• 3/4 כוס שמן (קנולה, חמניות או סויה) או חצי כוס שמן+1/4 כוס חלב
• 1 כוס סוכר (או כמות שוות ערך של אבקת ממתיק מלאכותי, "סוכרה דיאט" מומלץ)
• 2 כוסות קמח לבן
• 1 שקיק אבקת אפיה
• 2-3 כוסות פרי – אפרסק, נקטרינה, משמש, שזיפים, אגסים – שטופים וחתוכים או תפוחי עץ קלופים ופרוסים דק או חתוכים לקוביות קטנות

לשימון: מעט שמן (קנולה/סויה)
לזרייה על העוגה: 1-2 כפות סוכר

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור לחום בינוני ומשמנים תבנית במעט שמן (או מרפדים בנייר אפייה).
2. מערבבים (במערבל חשמלי או בעזרת מטרפה) ביצים, שמן, סוכר ותמצית וניל.
3. מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומערבבים.
4. מוסיפים פירות ומערבבים בעדינות.
5. יוצקים לתבנית, זורים סוכר ואופים בשליש התחתון של התנור כ-35-45 דקות, עד להזהבה נאה או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש. מוציאים ומצננים.

מקור: אורני ynet

הערות יפנית:
אפיתי עם שזיפים אדומים.
ממליצה לפני האפיה 2 כפות סוכר חום+קינמון
בשבוע שעבר נאפתה עם משמשים וגם נרשמה הצלחה.

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/26658660.JPG




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שבת.....................ו--- איה18/7/2009 04:57
לחמניות צימוקים לשבת בבקר/יעל גרטיו--- תמר
18/7/2009 08:36
בורגול - טאבולה של ירקות קיץ - שף רפי כהןו--- פלפלית
18/7/2009 08:55
"מעלובה" של בורגול, עוף, ירקות ובהרט ו--- פלפלית
18/7/2009 08:57
מג'דרה של בורגול ועדשים שחורות, עם זרשקו--- פלפלית
18/7/2009 08:59
קציצות עגל ובורגול עם תרד, שמן זית ומיץ ליו--- פלפלית
18/7/2009 09:01
סלט שעועית שחורה עם רוטב עגבניות ונענע ו--- פלפלית
18/7/2009 09:18
עוגת פירות ו--- יפנית   « הודעה נוכחית
18/7/2009 13:09



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן