...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פאי פסיפלורהו--- מָרילין   13/7/2009 07:29

פאי בטעם משגע..הבצק עדין ונמס המלית קרמית וריחנית. מומלץ ביותר. הכנתי את הפאי מספר פעמים, ותמיד הוא זכה לקריאות התפעלות
~
המלית של הפסיפלורה די נוזלית. זו סיבה שאוטמים את הבצק במעט בביצה טרופה


מצרכים
מאתיים ועשר גרם קמח - 210
מאה ארבעים גרם חמאה חותכה לקוביות - 140
ארבעים וחמש גרם אבקת סוכר - 45
שלושים וחמש מ"ל שמנת מתוקה - 35
~
מעט ביצה טרופה
~
עשר - חמש עשרי פסיפלורות
מאה שמונים גרם סוכר - 180
מאתיים מ"ל שמנת מתוקה - 200
חמש ביצים - 5



הכנה
מערבבים את הקמח עם הסוכר, מכניסים את החמאה ומפוררים עד למרקם פירורי
מוסיפים את השמנת, אוספים לכדור, עוטפים בניילון
משטיחים לעיגול ומכניסים למקרר לפחות חצי שעה
~
מרדדים ומניחים עם תבנית פאי בגודל 28 ס"מ
מחוררים עם מזלג את בסיס הקיש
אופים על 180 20 דקות עד שמשחים מעט
מברישים במעט ביצה טרופה ואופים עוד חצי דקה
מוציאים ומנחמיכים את החום ל- 150
~
חוצים את הפסיפלורות ומורוקנים את תוכנם
מסננים ומודדים 200 מ"ל נוזל ללא גרעינים
מויספים לנוזל שהתקבל כף אחת מגרעיני הפסיפלורה
מויסיפים למיץ את הסוכר ומערבבים
בקערה נפרדת מערבבים את השמנת המתוקה ואת הביצים
מוסיפים את הפרי ומערבבים שוב
יוצקים לתוך הקלטית ואופים חצי שעה. המילוי צריך להתייצב אך עדיים
להיות גמיש ורוטט האמצע

מתכון של אורנה ואלה



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה13/7/2009 02:59
פאי פסיפלורהו--- מָרילין   « הודעה נוכחית
13/7/2009 07:29
צלי בשר פיקאנטי, עם הריסהו--- מָרילין  
13/7/2009 07:31
קלפוטי דובדבניםו--- שונט  
13/7/2009 07:48
והנה הקלפוטי לפני...ו--- שונט  
13/7/2009 10:55
פשטידת תירס ו--- פלפלית  
13/7/2009 09:16



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן