...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

רולדות שמרים מדהימות של כוכיו--- sarit147   12/7/2009 15:35

חומרים לבצק:
1 - כוס סוכר
1 - מרגרינה
4\1 כוס שמן
3 - ביצים+1 חלמון
50 ג’ר שמרים (יבשים 2 כפות)
4\3 1 מים פושרים (שימו לב שלא יהיו קרים מידי)
בקערת מיקסר לערבל את המרגרינה עם הסוכר לקרם משחתי,
להוסיף את השמן הביצים והשמרים תוך כדי ערבול להוסיף את המים ולהנמיך מהירות.
בקצב איטי להוסיף קמח לא יותר מקילו גרם אחד.
לאחד את הקמח עם שאר החומרים
לעבד את הבצק מעט ביד ולכסות את הקערה בנילון נצמד,
להתפיח עד הכפלת הנפח.
אחרי התפחה ראשונה לעבד שוב להוצאת בועות אויר,(לא יותר מידי)
לחלקל-4 חלקים שוים ולהתפיח שוב כ-30 דקות.
(יהיו כאלה שיגידו שהן מכירות את המתכון הזה חשוב להזכיר כשמכינים בצק שמרים מכינים באהבה).

מילוי:
1- מיכל מימרחית של עלית
1- מחמאה רכה מאוד (לא מומסת)
3- כפות קקאו
3- כפות גדושות א. נס קפה
4\1 כוס ליקר שוקולד(לא חיב מוסיף המון)
3- כפות תמצית רום
לערבב הכול יחד לקרם שוקולד אחיד עד שלא רואים את המרגרינה.
לרדד על משטח מקומח עיגול בצק למרוח בנדיבות מהמילוי ולגלגל לרולדה,
את הרולדה לחצות לשתיים ולהשאיר מחובר בקצה אחד לקלוע צמה של 2 (מלכלך טיפה לא נורא) להכניס לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה ולהתפיח 30 דקות, לאפות בחום בינוני.להרתיח על להבה קטנה חצי כוס מים 2 א. סוכר וניל וחצי כוס סוכר,
בגמר האפייה למרוח את הרולדה בנוזל בנדיבות ולהכניס שוב לתנור לעוד 2-3 דקות. להוציא מהתנור ולמרוח שוב בעדינות .
לקרר ולאכול או להקפיא אם בכלל ישאר
בתיאבון



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה12/7/2009 05:19
עוגת תפוחים קלה (במקור לפסח)ו--- אופה קטנה
12/7/2009 10:34
רולדות שמרים מדהימות של כוכיו--- sarit147   « הודעה נוכחית
12/7/2009 15:35



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן