...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת תפוחים 3 שכבות פרווהו--- פנינהט   2/10/2008 10:18

מתכון: עוגת תפוחים 3 שכבות
העוגה היחידה שהפרווה לא ממש מורגש בה וכולם אוהבים מאד, כל שנה מכינה לאחר סעודת ראש השנה לאלה שלא מערבים חלב ובשר


בצק:

1/2 2 כוסות קמח תופח
4 חלמונים
1/2 כוס סוכר
200 גר מרגרינה בלי מלח

לעבד לבצק רך
להפריש3/4 כוס בצק ולהקפיא, נשתמש בו לפירורים על העוגה

לסדר את הבצק בתבנית מס' 26 *(אני מכינה בתבנית 24 יוצאת עוגה גבוהה יותר כמו בתמונה המצורפת) בתחתית וכ-2-3 ס"מ על השוליים
לאפות לצבע זהוב בהיר, לקרר.

מלית:
6 תפוחים גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות1/2 כוס סוכר
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 כפית קינמון


לבשל את התפוחים עם הסוכר עד שיתרככו, לבחוש מידי פעם.
להוריד מהאש ולהוסיף פודינג וקינמון, לקרר.
*(אני פרסתי את התפוחים לפרוסות דקיקות בפוד פרוססור שבו הוכן הבצק בלי לרחוץ אותו קודם, שמתי בקערה ערבבתי עם הסוכר והכנסתי למיקרוגל ל2-3 דקות חוסך זמן בישול ויוצא בסדר גמור)

להקציף 4 חלבונים עם 1/2 כוס סוכר לקצף יציב
להוסיף 3 כפות אינסטנט פודינג , להבליע היטב בקצף.

הרכבת העוגה:
להניח על הבצק האפוי את התפוחים
מעל את הקצף
לבסוף לגרד מלמעלה את הבצק שהשארנו במקפיא.

לאפות בחום 180 מעלות בערך 40-30 דקות, לבדוק בעזרת קיסם
אם העוגה מוכנה.
לפזר אבקת סוכר.
*(לא פיזרתי העוגה מתוקה מספיק גם ככה ואוהבת את מראה הפירורים למעלה)

*הערות שלי פנינהט
כל מה שכתוב בסוגריים מתחת ל* הם שינויים שלי
אם מכינים בתבנית 24 מספיק 3 ביצים

מקור המתכון: לא ידוע מי המקור.


הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי..............ו--- איה2/10/2008 04:05
רולדת תפוחים עדינה, ללא קמח.ו--- אורית(ה)
2/10/2008 08:26
קראפלעך - בני סיידא ו--- פלפלית
2/10/2008 09:06
שקשוקה יין אדום - ארז קומורובסקיו--- פלפלית
2/10/2008 10:06
עוגת תפוחים 3 שכבות פרווהו--- פנינהט   « הודעה נוכחית
2/10/2008 10:18
פאי קרם שקדים ואגסיםו--- פנינהט  
2/10/2008 10:21
מרק עוף + איטריות לסעודה מפסקת של כיפורו--- -מרילין
2/10/2008 11:01
לקראפלעך/ורניקס ומילויים שוניםו--- פנינהט  
2/10/2008 11:32
וכאן במילוי תפוחי אדמה שמוגשים עם בצל מטוגןו--- פנינהט  
2/10/2008 11:33
לחמניות מתוקות עם חמאה ודבש ו--- פלפלית  
2/10/2008 15:16
קליפות פומלו מסוכרות (נוסח צפון אפריקה)ו--- שומית
2/10/2008 15:29
דלעת ביין (נוסח יהודי טוניס)ו--- שומית
2/10/2008 15:45
פילה לוקוס על סלט טבולה רימונים ותמריםו--- שרוניק
2/10/2008 19:20
תבשיל עגל ותפוחי עץ עם זיתיםו--- שרוניק
2/10/2008 19:23
Roasted Apples with Green Apple Sauce andו--- שרוניק
2/10/2008 19:41
פיצה דולצ´ה - מתוך מגזין פפריקה צחי בוקששתרו--- שרוניק
2/10/2008 19:45
מרציפן קקאו -מתוך מגזין פפריקה צחי בוקששתר ו--- שרוניק
2/10/2008 19:46
עוגת דבש מבושלת + טיפים - גאיה ו--- שרוניק
2/10/2008 19:49
סלט תפוזים ותאנים ו--- שרוניק
2/10/2008 19:52
טארטלט תאנים אפוי ו--- שרוניק
2/10/2008 19:53
פסטייה תפוחים ותאנים ו--- שרוניק
2/10/2008 19:56
סלט סלק ב-10 דק'ו--- גדולה
2/10/2008 20:16



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן