...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת גבינה ושוקולד בקלי קלותו--- טליון 7/6/2009 15:36

עוגה מעולה שטעמתי אצל חברה...
השבת הכנתי והיא חוסלה במהירות...
והכי כיף שאין צורך בהקצפות ובלגאנים...
את העוגה הזאת מגישים כשהיא חמימה!

בסיר על האש מערבבים:
75 גר' חמאה
150 גר' שוקולד מריר
1 כף יין אדום
1/2 כוס סוכר

כשהכל נמס מסירים מהאש ומוסיפים 3 ביצים (מערבבים היטב אחרי כל ביצה) וכוס קמח תופח.

בקערה אחרת מערבבים:
500 גר' גבינה לבנה
1 ביצה
1/2 כוס סוכר
1 כף קמח תופח
25 גר' חמאה מומסת

יוצקים את 2 התערובות לתבנית עגולה בצורה של טבעות: שמים 2 כפות מתערובת השוקולד במרכז התבנית. במרכז השוקולד שמים 2 כפות מתערובת הגבינה וכך שוב ושוב לסרוגין עד לסיום 2 התערובות.

אופים בחום בינוני כ-40 דק'

מקור:חברה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון .........ו--- פלפלית7/6/2009 07:38

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עדשים עם גבינה ופקאן - בהשראת 'דרך האוכל'ו--- הדר
7/6/2009 07:54
עוף ותפוחי אדמה בתנורו--- פנינהט  
7/6/2009 10:22
וכך נראה העוף עצמוו--- פנינהט  
7/6/2009 10:23
רוטב ויניגרט מתקתקו--- פנינהט  
7/6/2009 10:29
עוגת שמנת נוטלהו--- פנינהט  
7/6/2009 10:32
פולנטה ו--- מרילין.  
7/6/2009 14:08
פולנטה עם חותכנים - אפוי בתנור עם שמן זית ומלח גסו--- מרילין.  
7/6/2009 14:09
עוגת גבינה ושוקולד בקלי קלותו--- טליון « הודעה נוכחית
7/6/2009 15:36
אורז מלא מבושם עם שקדים ופטריותו--- דינדין
7/6/2009 16:32
לחם לבן לכריכים וטוסטיםו--- אספרגוס  
7/6/2009 20:43



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן