...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עדשים עם גבינה ופקאן - בהשראת 'דרך האוכל'ו--- הדר 7/6/2009 07:54

לפני זמן מה נתקלתי במתכון לעדשים שחורות בגיליון של 'דרך האוכל'.
המתכון אבד לי אז ניסיתי לאלתר.
נדמה לי שבמתכון המקורי היו עדשים שחורות - השתמשתי בחומות.
כמו כן במקורי שולבו תפוחים מיובשים שלא היו לי.

ככה הכנתי:
רבע קילו עדשים חומות שהושרו למשך לילה
טימין, מלח, פלפל שחור גרוס
כוס אגוזי פקאן קלופים ושבורים גס
100 גרם גבינת פטה
מעט מיץ לימון טרי

לבשל את העדשים עד לריכוך אך לא מעבר לכך (שיישארו בצורתם ולא יהפכו למחית).
לקראת סוף הבישול להוסיף התבלינים.
לקלות את האגוזים במחבת.

בקערת הגשה לערבב את העדשים, קוביות גבינה, מעט מיץ לימון טרי,
ברגע האחרון להוסיף את האגוזים הקלויים.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון .........ו--- פלפלית7/6/2009 07:38

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עדשים עם גבינה ופקאן - בהשראת 'דרך האוכל'ו--- הדר « הודעה נוכחית
7/6/2009 07:54
עוף ותפוחי אדמה בתנורו--- פנינהט  
7/6/2009 10:22
וכך נראה העוף עצמוו--- פנינהט  
7/6/2009 10:23
רוטב ויניגרט מתקתקו--- פנינהט  
7/6/2009 10:29
עוגת שמנת נוטלהו--- פנינהט  
7/6/2009 10:32
פולנטה ו--- מרילין.  
7/6/2009 14:08
פולנטה עם חותכנים - אפוי בתנור עם שמן זית ומלח גסו--- מרילין.  
7/6/2009 14:09
עוגת גבינה ושוקולד בקלי קלותו--- טליון
7/6/2009 15:36
אורז מלא מבושם עם שקדים ופטריותו--- דינדין
7/6/2009 16:32
לחם לבן לכריכים וטוסטיםו--- אספרגוס  
7/6/2009 20:43



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן