...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת שמרים עם שמןו--- פנינהט   2/6/2009 21:54



עוגת שמרים
מהבצק הזה יצאו לי 6 תבניות אינגליש קייק.

1 קילו קמח
1/4 2 כפות שמרים יבשים או 50 גר' שמרים טריים
3/4 כוס סוכר
1 כוס שמן
4 ביצים
11/2 כוסות מים פושרים

מערבבים הכל ומתפיחים שעה

מכינים את המילוי-
מלית שוקולד:
2 חבילות חמאה או מרגרינה (סה"כ 400 גר')
1 כוס קקאו
2 כוסות סוכר
ממיסים 2 דקות במיקרוגל ושמים במקרר שיתקשה.


אחרי שהבצק תפח, מחלקים ל-6 , מרדדים דק דק (בצק מאוד נח)
ומורחים 1/6 מהמילוי ומגלגלים.
חורצים לאורך הגליל, יוצרים צורת ח ומגלגלים ומניחים בתבנית אינגליש קייק משומנת.
להתפיח שוב כ3/4 שעה עד שעה.
לערבב ביצה עם כפית שטוחה של סוכר.
למרוח את הצמות ולאפות בחום 180 עד שמשחים, 2 תבניות בכל פעם. (לי לקח 1/4 שעה)
כדאי להניח את התבניות קרוב יותר לתחתית כדי שגם הפנים יאפה מספיק.

נימוח בפה, ניתן גם להקפיא.


הערות דורית
מלאתי חלק עם אגוזים וחלק עם חלבה

מלית אגוזים
אגוזים טחונים
סוכר
שקית סוכר וניל לכל כוס אגוזים
קצת מים
ביחס: לכל כוס אגוזים שלושת רבעי כוס סוכר
ממיסים את הסוכר אם קצת מים מערבבים בתוכו
את האגוזים.
לחלק הוספתי צימוקים.

מלית חלבה
ממרח חלבה למרוח על זה לפורר חלבה רגילה

ציפויים
חלק ציפיתי עם גלזורה
100 גר' אבקת סוכר כף חלב כף וקצת ליקר סברה

חלק ציפיתי עם
כוס סוכר + כוס מים + ברנדי(שפכתי קצת )

זמן אפיה אצלי בתנור 22 דקות


מקור המתכון:
גדי הביאה דורית YNET

הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי ..........ו--- פלפלית2/6/2009 08:01

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
פלפל ממולא פטה עזים ו--- מרילין טורבינה  
2/6/2009 11:17
ממלאים את הפלפלים בגבינהו--- מרילין טורבינה  
2/6/2009 11:20
סוגרים אותם / מגלגליםו--- מרילין טורבינה  
2/6/2009 11:20
מטגנים בשמן חצי עמוקו--- מרילין טורבינה  
2/6/2009 11:20
בצק גבינה לפיצה/של יעל מוינהו--- תמר מהעבודה
2/6/2009 12:32
בורקס פתוח מתוקו--- איה
2/6/2009 12:36
עוגת שמרים עם שמןו--- פנינהט   « הודעה נוכחית
2/6/2009 21:54



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן