...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

טארט כרישה אהרוניו--- זהבה ש   28/5/2009 16:05


תחתית בצק פריך

שקית פטריות יער יבשות (25 גרם)
50 גרם חמאה
שני שיני שום, קצוצות
1 גבעול טימין- עלים בלבד
5 קרישות טריות קטנות
מלח
פלפל שחור, טחון טרי
1 מיכל שמנת מתוקה
3 ביצים, טרופות

תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ מומלץ קפיצית או תחתית נשלפת
ההכנה-
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי 3-4 מ"מ.
מגלגלים את הבצק על המערוך, ומעבירים לתבנית פאי. מהדקים את הבצד לתבנית, חותכים ומסירים שוליים. ולדקור במזלג.
אופים בחום בינוני 10 דק ולהוציא מהתנור
משרים את הפטריות במים חמים כחצי שעה. מסננים ושוטפים היטב וקוצצים. לחתוך את החלק הלבן של הכרישה. ולחתוך לפרוסות אלכסוניות בעובי 1- ס"מ.
ממיסים במחבת גדולה את החמאה, ומאדים את השום, הטימין והכרישה כ10 דק תוך ערבוב. מוסיפים את הפטריות, מלח ופלפל. מעבירים לקערה ומצננים מעט. טורפים בקערה נפרדת את הביצים עם השמנת מתוקה, ומוסיפים את תערובת הכרישה ומערבבים.
מעבירים את התערובת לתבנית הבצק ואופים בחום בינוני 30, 40 דק עד שהטארט שחום.

גיוון-
ב10 דק האחרונות של האפייה ניתן להוסיף על פני הטארט מעט גבינת פרמזן מגוררת דק.

הערות , הכנתי וצילמתי, זהבה



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי...................ו--- איה28/5/2009 05:29
גבינה ביתית (סרטון הדרכה)ו--- איה
28/5/2009 11:12
טארט כרישה אהרוניו--- זהבה ש   « הודעה נוכחית
28/5/2009 16:05
עוגת גבינה לימונית עם מרנגו--- תמר  
28/5/2009 20:12



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן