...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת קצף קצפת - ח. שאולובו--- פלפלית   25/5/2009 19:32


בתמונה שכבת הקצף המיובש - השכבה העליונה של העוגה.

עוגת קצף קצפת - ח. שאולוב - "עוגות ועוגיות"

עוגה חלבית
לאפות בתבנית מלבנית
*אני מכפילה כמויות - ומכינה בתבנית גדולה.

לבצק:

חצי חבילה מרגינה [***מחליפה לחמאה ]
2 חלמונים
2 כפות גדושות סוכר
כוס עד כוס וחצי קמח תופח

לקצף:
4 חלבונים
כוס ושליש סוכר

לקצפת:
1 שמנת מתוקה
3 כפיות סוכר
כפית נס קפה

לסירופ השוקולד:
1 כף קקאו
1/2 1 כפות סוכר
מעט חלב
כף מרגרינה {*** מחליפה לחמאה]

אופן הכנה:

מקציפים את החלבונים והסוכר, לקצף קשה מאוד.
מרפדים תבנית מרובעת בנייר אפייה, שופכים את הקצף ומיישרים אותו.
אופים בחום נמוך [100 מעלות] שעה או יותר עד שהקצף מתייבש.
הופכים אותו על מגבת ומקלפים ממנו את נייר האפייה.

לשים את חומרי הבצק, משטחים אותו דק מאוד בתבנית מרובעת שגודלה זהה לתבנית הקצף ואופים בחום גבוה - 180 מעלות - כ-10 דקות.

מקציפים את חומרי הקצפת, מורחים על בסיס הבצק, לאחר שהתקרר, ועליה מניחים את הקצף האפוי.

הציפוי:
ממיסים קקאו,סוכר וחלב .מורידים מהאש,מוסיפים בערך כף מרגרינה/חמאה ומערבבים היטב.
מצננים מעט ומזלפים על פני הקצף האפוי.
אפשר להשתמש בסירופ שוקולד מוכן לקישוט.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה25/5/2009 02:16
ריבת בצל פיקנטית - +ו--- פלפלית  
25/5/2009 08:26
ריבת בצל פיקנטית - תחילת הבישול ו--- פלפלית  
25/5/2009 08:28
ריבת בצל פיקנטית - במחצית הדרך - ו--- פלפלית  
25/5/2009 08:31
פוגאס -Fougasse גבינה וזיתים ו--- יפנית  
25/5/2009 09:04
מרק יוגורט חם/ על השולחן.ו--- שומית
25/5/2009 09:51
סלט עם גבינת חלומי ו--- יפנית  
25/5/2009 10:28
סלט יווני ו--- יפנית  
25/5/2009 10:30
טבעת יוגורט (לחם) ו--- יפנית  
25/5/2009 11:00
עלי פילו במילוי חציל קלוי וגבינה ו--- etty  
25/5/2009 12:16
סיגרים מעלי פילו בפיסטוקים ואגוזים ו--- etty  
25/5/2009 12:45
פשטידת פטריות ו--- etty  
25/5/2009 12:51
סלט נבטיםו--- etty  
25/5/2009 12:55
לזניה חלבית ו--- etty  
25/5/2009 13:13
פנקייק מזרחי של אבאו--- עדי6381  
25/5/2009 13:57
הבלילה לפני הטיגוןו--- עדי6381  
25/5/2009 14:00
עוד תמונה של הפנקייקים המוכניםו--- עדי6381  
25/5/2009 14:01
לחמניות ביס במילוי ריבת בצל וגבינת פרומעזו--- עדי6381
25/5/2009 14:24
ריבת לימונים / אפרת לאוהבי הלימונים ו--- שומית
25/5/2009 14:54
ממרח סרדינים וגבינה ו--- שומית
25/5/2009 15:19
מאפינס תפוחים בלי תפוחים של קרין גורן ו--- שרוניק  
25/5/2009 15:33
עוגת גבינה מדהימה / חמותי ז'נטו--- שרוניק
25/5/2009 16:39
עוגת גבינה / משלי גיסתי ( שרוניק )ו--- שרוניק
25/5/2009 17:06
עוגיות בריאות מהממותו--- לאה ב
25/5/2009 17:25
עוגת קצף קצפת - ח. שאולובו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
25/5/2009 19:32
עוגת קצף קצפת - ח. שאולוב --- שכבת הבסיסו--- פלפלית  
25/5/2009 19:34
מאפינס תירס (או פשטידה)ו--- אמאשל..
25/5/2009 21:34



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן