...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מרק קובה דלעת עיראקי ו--- -מרילין 28/9/2008 08:17

מתכון למרק קובה עיראקי אמיתי שתרצו שלא ייגמר לעולם

החומרים למעטפת:
¼2 כוסות (400 גר') סולת
1 כוס מים
1 כפית מלח
החומרים למילוי:

500 גר' בשר בקר טחון
1 בצל גדול, מגורד וסחוט היטב
1/4 צרור פטרוזיליה, קצוצה דק
1/4 כפית מלח
1/2 כפית בהרט
1/2 כפית פלפל שחור, טחון
החומרים למרק:

1 בצל, קצוץ
4 עגבניות, מגורדות
1 כפית גדושה מלח
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית פלפל שחור
6 כוסות מים
3-2 ענפי סלרי עלים
1 ק"ג דלעת, מקולפת וחתוכה בגודל 5X5 ס"מ
אופן הכנת הקובה:

מערבבים היטב סולת, מים ומלח ומשהים 15 דקות. לשים שוב, מחלקים ל-25-20 כדורים ומניחים על מגש משומן.
מערבבים את כל חומרי המילוי.
בידיים משומנות מעט נוטלים כדור בצק ופותחים אותו לקערית דקה (מקפידים שלא תהיה דקה מדי, כדי שלא תתפרק בבישול).
דוחסים לתוך הקערית כף מילוי וסוגרים בחזרה לכדור. מגלגלים בין הידיים ומהדקים לכדור חלק. מניחים בחזרה על המגש המשומן.
אופן הכנת המרק:

מטגנים את הבצל בסיר גדול ומוסיפים עגבניות ותבלינים. מבשלים יחד 5 דקות.
מוסיפים מים וסלרי ומביאים לרתיחה. מוסיפים דלעת.
כשהמרק רותח בשנית מוסיפים בזה אחר זה באיטיות את כדורי הקובה.
כשכל הקובה בפנים מעבירים לאש קטנה ומבשלים ברתיחה עדינה 40 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.
טיפ
המרק והקובה טעימים יותר לאחר כמה שעות, כשמעטפת הסולת סופגת את המרק והמרק מסמיך מעט בגלל הסולת.

מתוך
http://www.ifeel.co.il/page/8146





כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים ליום ראשון ....................ו--- פלפלית28/9/2008 07:46

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת דלעתו--- -מרילין
28/9/2008 07:57
לחם דלעתו--- -מרילין
28/9/2008 07:58
עוגת דלעת / לחם ארזו--- -מרילין
28/9/2008 07:59
פאי דלעת ו--- -מרילין  
28/9/2008 08:06
ריבת דלעתו--- -מרילין
28/9/2008 08:08
מרק דלעת, ציר עוף, נענע ולימוניםו--- -מרילין
28/9/2008 08:11
מרק דלעת עם גרעיני חמנייה / אריק חכימיו--- -מרילין
28/9/2008 08:14
מרק דלעת עם חלב קוקוס / איילת בן-יוסףו--- -מרילין
28/9/2008 08:15
מרק קובה דלעת עיראקי ו--- -מרילין « הודעה נוכחית
28/9/2008 08:17
צ'ירצ'י - סלט דלעת טריפוליטאי ו--- -מרילין
28/9/2008 08:19
קובה דלעת / מסעדת סביח ת"או--- -מרילין
28/9/2008 08:21
ריבת חצילים - מאגר מתוקיםו--- פלפלית
28/9/2008 08:22
ריבת דלעת / ד"ר שקשוקהו--- -מרילין
28/9/2008 08:23
ריבת חציליםו--- שונט
28/9/2008 08:24
קובה דלעת עם צימוקיםו--- -מרילין  
28/9/2008 08:26
קובה - מתכון של הקציצותו--- -מרילין  
28/9/2008 08:28
קובה - סוגרים לכדור אטוםו--- -מרילין  
28/9/2008 08:29
קובות, לפי שהן קופצות למרק / תבשילו--- -מרילין  
28/9/2008 08:30
שוקי עוף עם שעועית, שמיר ועיריתו--- ריקי  
28/9/2008 11:00
סלט כרישה חם / אלדו שףו--- -מרילין
28/9/2008 13:02
סלט כרישה / ניר צוקו--- -מרילין
28/9/2008 13:04
סלט כרישה / ניר צוקו--- -מרילין
28/9/2008 13:08
כרישה מאודה ו--- -מרילין
28/9/2008 13:09
סלט כרישה ותפוזים ו--- -מרילין
28/9/2008 13:13
קישור ל עוגת דבש "קלה" ו--- איילת ב.
28/9/2008 17:30
אופס..הקישורו--- איילת ב.
28/9/2008 17:31
עוגיות של מוישיו--- גדולה
28/9/2008 18:13
קצפיות-נשיקות מיקצפתו--- גדולה  
28/9/2008 18:16



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן