...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת שוקולית ו--- יפנית   19/5/2009 09:10

אתמול בערב הודיעה החיילת שהיום מעניקים לה דרגת סמל.
הפעם בחרתי להכין את עוגת השוקולית של מירב (אני אוהבת לגוון )

הבוקר, תוך 45 דקות יש עוגה, קצת מיהרתי עם הקישוט, פיזרתי שוקולד לבן על הגאנש כשהעוגה עדיין חמה.

עוד מעט אפתיע אותה עם העוגה .


היא כבר מריחה את השחרור

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/26295473.JPG

עוגת שוקולית - -מירב-

מצרכים:
3 ביצים
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 כוס קמח תופח
1 כוס אבקת שוקולית
1 כף תמצית רום
1 כף גדושה נס קפה
1/2 כוס מים רותחים
1/2 מיכל שמנת מתוקה

קרם גנאש:
1/2 מיכל שמנת מתוקה
100 גר` שוקולד מריר

אופן ההכנה:
מכינים קפה מאבקת הנס, 1/2 כוס מים רותחים ו-1/2 מיכל שמנת מתוקה.
מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת מעט תפוחה.
מוסיפים בהדרגה את כל יתר המרכיבים ואת כוס הקפה, עד לקבלת עיסה הומוגנית.
מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ואופים בחום בינוני כ-30 דק`.
*שימו לב - התערובת מאד נוזלית יש להשתמש בתבנית 26 מתאימה - לא קפיצית

ברגע שהעוגה יוצאת מהתנור, שופכים את 1/2 המיכל הנותר של השמנת לתוך קערה מתאימה למיקרוגל ומחממים דקה וחצי, מוסיפים לשמנת את השוקולד שבור לקוביות, מכסים את הקערה ומחכים דקה. (אפשר להכין גם בבן מארי)
ע"י מקצף ידני או כף, מערבבים היטב את השוקולד והשמנת עד לקבלת קרם אחיד.
שופכים קרם חם על עוגה חמה לאט לאט, ובעזרת כף הפוכה מספיגים את הקרם בעוגה - יש מספיק קרם כדי שיהיה גם ציפוי של גנאש גם מלמעלה.

מקררים מעט ונהננים מכל ביס

* בימים החמים האלה אני ממליצה לשמור בקרור, בחורף אפשר בטמפ` החדר.

מקור:-מירב-




לחץ להגדלה


קישורים נלווים:
עוגת שוקולית-מירב




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי...................ו--- איה19/5/2009 03:27
עוגת שוקולית ו--- יפנית   « הודעה נוכחית
19/5/2009 09:10
קוביות גבינה בשמן זית מתובל - עצמיו--- פלפלית  
19/5/2009 15:59
עלי גפן ממולאים ו--- יפנית  
19/5/2009 20:17



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן