...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

רונית - בהצלחה עם השאור!! לשאלתך.........ו--- איה 10/5/2009 10:02

לפי דעתי (הלא מקצועית) אפשר להכין גם עם צימוקים כהים
קראתי מתכונים שמשתמשים בתפוחים על סף ריקבון
או בשזיפים..... ובעוד פירות מסוגים שונים

יש גם מתכונים שמדלגים בכלל על שלב הצימוקים ועושים שאור רק מקמח מים ודבש - יש המון אופציות ואפשרויות

הרעיון הוא - שעל הפרי או הצימוקים יש מין שכבה לבנה כזו
שאמורים להיות בה שמרי בר - והם יעזרו לתסיסה

ונראה לי שגם על צימוקים כהים יש את השכבה הזו........

בהצלחה!!




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
שאלות / תשובות / חיפוש מתכונים ..........ו--- פלפלית10/5/2009 07:19

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
טליון שבוע טוב בבקשה את מתכון עוגת הפתעה של דניתו--- סיגלוש
10/5/2009 07:44
שבוע טוב לכולם. נראה לי שאני במאסף של השאורו--- רונית1
10/5/2009 08:31
רונית - בהצלחה עם השאור!! לשאלתך.........ו--- איה « הודעה נוכחית
10/5/2009 10:02
יש!!!!! אני הולכת להכין. תודהו--- רונית1
10/5/2009 10:25
איה שאלה ובקשה בבקשהו--- שונט
10/5/2009 08:45
שונט - ברשותך........ו--- איה
10/5/2009 09:56
תודהו--- שונט
10/5/2009 11:44
שאלה שונט - מהו חלב מסוכר? הכוונה לפחית של חלבו--- תמר מהעבודה
10/5/2009 09:53
כן תמר סליחה ו--- שונט
10/5/2009 11:38
תודה..ו--- תמר מהעבודה
10/5/2009 12:07



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן