...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

טארט לימון מרנג ו--- שונט   10/5/2009 08:24

המתכון מאתר צרפתי תורגם על ידי...כמו שאתן יודעות יש המון מתכונים לטארט לימון אני בחרתי אחד עם מסקרפונה ..יוצא מעולה ואוורירי
הבסיס בצק פריך
..מצרכים
125 גר' חמאה או מרגרינה
2 כוסות קמח
100 גר' אבקת סוכר
1 חלמון ביצה
1/4 כוס מים (לפי הצורך)

אופן ההכנה
1. מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק נוח אך לא דביק מדי. את המים מוסיפים רק לפי הצורך.לקרר ..
לקחת תבנית לטארט להניח נייר אפיה בתחתית ומסביב למרח חמאה..ולאפות חצי אפיה...
ובנתיים...

המילוי
250 גר גבינת מסקרפונה
קופסה קטנה של חלב מסוכר[לא היה לי אז הוספתי א.סוכר והמתקתי לטעמי]
4 ביצים מופרדות
לימון מגורד
ומיץ מלימון שלם
100 גר א.סוכר למרנג...
ההכנה
להקציץ חלמונים עם א. הסוכר או[חלב מסוכר]
להוסיף את המסקרפונה..הלימון המגורד ומיץ הלימון...
להניח את התערובת על הבצק חצי אפוי ליישר ולאפות בתנור מחומם מראש[170 מ]לפחות חצי שעה תלוי בתנור...או עד שהקיסם יוצא חלק...לקרר..
להכין את המרנג
להקציף את החלבונים טוב ולהוסיך בהדרגה את א.סוכר
עד לקבלת קצף יציב..לי לא היתהשקית זילוף אז פשוט הנחתי כמויות שוות על הטארט ומעל לקחתי כפית ועם הגב שלה פשוט הצלחתי לתת לזה צורה של שפיץ בערך...
לאפות כמה ד מתחת לגריל והנה היא מוכנה..
היא מאוד פשוטה מבטיחה רק ההסבר ארוך
והיא כמובן חוסלה



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון ............ ו--- פלפלית10/5/2009 07:19

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
טארט לימון מרנג ו--- שונט   « הודעה נוכחית
10/5/2009 08:24
לחם מקמח מלא ו--- שונט  
10/5/2009 08:37
מתכון יוספה פרג לחם מקמח מלאו--- סופי
5/6/2010 13:43
מתכון יוספה פרג לחם מקמח מלאו--- סופי
5/6/2010 13:44
עוגת שוקולד סבתאית / מהספר של גיל חובבו--- שרוניק
10/5/2009 10:00
עוגיות קשקשבל / קרין גורןו--- מרילין  
10/5/2009 10:48
פשטידת תרד גבינות ופסטהו--- אספרגוס  
10/5/2009 13:42
פליקאסו--- מרילין  
10/5/2009 14:32
פליקאס - פותחים וממלאיםו--- מרילין  
10/5/2009 14:32
פליקאס - מגלגלים לגלילהו--- מרילין  
10/5/2009 14:33
בניצה (פאי) פירות והפעם תפוחיםו--- אספרגוס  
10/5/2009 20:57



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן