...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגיות מי ורדים ו--- גדולה   26/9/2008 08:43

מקור-ספר נפלא מוצלח מאוד-המטבח הפרסי/גדעון כלימיאן

חומרים:
1קג' קמח
11/4 כוס סוכר דק
21/2 כפיות הל טחון
3 שקיות אבקת אפיהחצי כפית מלח
חצי כוס מי ורדים(לא היה לי והימרתי בסוכר וניל עם מים,גם טעים...)
קליפה מלימון מגוררת דק
מיץ מלימון אחד
6 חלמונים
300 גר' מרגארינה לאפיה ללא מלח חתוכה לפרוסות דקות

לקישוט-
חלבון מוקצף מעט
שומשום
סוכר חום

הוראות הכנה:
לערבב במעבד המזון:קמח,סוכר,הל,אבקת אפיה ומלח עד לאחידות
להוסיף מי ורדים,קליפת לימון ומיץ
חלמונים ומרגרינה תוך לישה איטית לבצק חלק.לאסוף ולעטוף את כדור הבצק בניילון נצמד ולאחסן במקרר לחצי שעה
לחמם תנור ל200 מעלות-חום גבוה
להוציא את הבצק ולחלק ל5 חלקים
לרדד כל חלק ולקרוץ עיגולים בעזרת כוס
לערוך בתבנית
למשוח כל עוגיה בחלבון ולפזר שומשום או סוכר חום(שומשום יצא הכי טעים)
לא גמרנו...חכו....


להכניס לתנור ולאפות 7 דק',להוריד את החום ל150 מעלות ולטפות כ 45 דקות(נא להשגיח)עד להזהבה!
לצנן ולאחסן במקום שמור מפני פולשים-הכי טעים שיש!





לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי................ו--- איה26/9/2008 03:51
"קארידופיטה" עוגת דבש יוונית / שולו--- איה
26/9/2008 03:57
קרפיון בתנור של סבתא מזל ז"ל ו--- -מרילין  
26/9/2008 07:20
דג קרפיון בתנור - לפני שהוא נכנס לתנור ו--- -מרילין  
26/9/2008 07:21
בקיילה - תמצית האושר הטוניסאיו--- -מרילין  
26/9/2008 07:38
בקיילה התבשיל עצמוו--- -מרילין  
26/9/2008 07:40
בקיילה: התמצית ו--- -מרילין  
26/9/2008 07:43
התמצית: שלב ראשון באידוי: עלי סלק רענניםו--- -מרילין  
26/9/2008 07:45
התמצית: שלב שני - העלים איבדו מנפחם, אין נוזלים ו--- -מרילין  
26/9/2008 07:47
התמצית: שלב שלישי - מטגנים מערבבים מועכיםו--- -מרילין  
26/9/2008 07:49
התמצית: לשב סופי - שומרים במקרר המוון זמןו--- -מרילין  
26/9/2008 07:51
חלת דבש עגולהו--- שונט
26/9/2008 07:50
6מתכונים לארוחת חג מוצלחתו--- שונט
26/9/2008 08:04
סלט החסה של דצהו--- זברה
26/9/2008 08:35
טולומבה-לביבות תורכיות בדבשו--- זברה
26/9/2008 08:40
עוגיות מי ורדים ו--- גדולה   « הודעה נוכחית
26/9/2008 08:43
חבושים מתוקים /קיציו--- -מרילין  
26/9/2008 09:01
קוגל ירושלמי - ספר מתכוניםו--- פלפלית
26/9/2008 10:59
קוגל ירושלמי - עכבר העירו--- פלפלית
26/9/2008 11:01
קוגל איטריות מתוק - אבי פסטו ו--- פלפלית
26/9/2008 11:03
קוגל מתוק מסורתי - פסטה ברילהו--- פלפלית
26/9/2008 11:06
קוגל ישראלי - אבירם וייסה - על השולחןו--- פלפלית
26/9/2008 11:08
קוגל ירושלמיו--- זברה
26/9/2008 11:08
קוגל תפוחים בדבש לראש השנה - סוגתו--- פלפלית
26/9/2008 11:09
בולבניק (קוגל תפוחי אדמה)ו--- פלפלית
26/9/2008 11:20
עוגת שמנת, פקאן וריבת חלבו--- זברה
26/9/2008 12:29
קוגל תפוחי אדמהו--- זברה
26/9/2008 12:30
עוגת תמרים בחושהו--- מייקלה.
26/9/2008 14:57
קוגל בקלי קלותו--- מייקלה.
26/9/2008 16:14
כבד קצוץ - מתכון מנצחו--- ריקי  
26/9/2008 16:25
סלט כרוב וגזר ו--- ריקי  
26/9/2008 16:29
אופסס שכחתי שהוספתי גם כמה גבעולי שמיר טרי.ו--- ריקי
26/9/2008 17:04
עוף ממולא באורז בקדירת כל טובו--- ריקי  
26/9/2008 16:48



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן