...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת גבינה לימון ומסקרפונה ו--- איה 1/5/2009 15:29

עוגת גבינה לימון ומסקרפונה
עוגת גבינה לפי מתכון של שגב
מתוך אתר רשת

רכיבים:
מערבבים בתוך קערת מיקסר את כל הרכיבים הנ"ל עד למרקם חלק:
1/2 ק'ג גבינת שמנת
200 גר סוכר לבן
3 ביצים
גרד מ- 10 לימונים

בקערה נפרדת מערבבים עד למרקם חלק:
40 גר' קורנפלור
2 יחידות שמנת חמוצה 27%

רכיבים לציפוי:
1 גביע שמנת חמוצה של פעם 27%
5 כפות גדושות של גבינת מסקרפונה
2 כפות אבקת סוכר
3 לימונים חתוכים לרצועות הכי דקיקות שרק אפשר (ללא הקליפה)

קישוט העוגה:
פלחי לימון מצופים בסוכר לבן
פרח לימוני אביבי, מהגינה (אפשר גם חמציצים)

אופן ההכנה:

הכנת העוגה:
מאחדים את שתי התערובות לתערובת אחת הומוגנית, אופים בתנור שחומם מראש (עם תבנית מים חמים ) על 160 מעלות, זמן אפייה משוער 35-45 דקות.

בסיום מכבים את התנור ומשאירים את הדלת פתוחה אך דואגים להוציא את העוגה לאחר 15 דקות לפחות על מנת שלא "תיפול".
לאחר מכן מוציאים מהתנור, מצננים ומכניסים למקרר למשך 6 שעות או עד שהעוגה קרה במיוחד כיאה לעוגות גבינה משובחות.
בינתיים מערבבים שמנת חמוצה עם אבקת סוכר ומורחים בנדיבות מעל העוגה, את רצועות הלימון מגישים מעל העוגה ומעטרים בלימון מסוכר.

עוגת לימון ומסקרפונה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי....................ו--- איה1/5/2009 05:28
פשטידת כרובית, ברוקולי ושקדיםו--- הדר  
1/5/2009 08:11
ערוק - קציצות עיראקיותו--- זהבה ש  
1/5/2009 09:54
ומה מתאים ליד הקציצות?ו--- זהבה ש  
1/5/2009 09:57
כופתאות גבינה הונגריותו--- שמני  
1/5/2009 10:23
עוגת גבינה לימון ומסקרפונה ו--- איה « הודעה נוכחית
1/5/2009 15:29
תפוחי-אדמה מוקרמים נפלאים ו--- גילה  
1/5/2009 18:55



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן