...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

"קארידופיטה" עוגת דבש יוונית / שולו--- איה 26/9/2008 03:57

"קארידופיטה" עוגת דבש יוונית מוגשת עם סירופ ג'ינג'ר וקצפת
KARIDOPITA

חומרים:
125 גר' חמאה
375 גר' סוכר
4 ביצים
3/4 כוס קמח
3/4 עד 1 כוס שקדים טחונים
3/4 כוס סולת
11/2 כפיות א. אפייה
טיפה קינמון טחון

ציפוי:
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים קרים
2 כפות דבש

אופן ההכנה:
לעשות קרם ביחד מהחמאה והסוכר
להוסיף את הביצים בזו אחר זו
להוסיף את החומרים היבשים

לאפות בפיירקס משומן ב- 180 מעלות עד שמזהיב
לחתוך לריבועים
להביא את חומרי הציפוי לרתיחה
לשפוך על העוגה בעודה חמה
לקישוט: לפזר שקדים – ריבוע כן, ריבוע לא

להגיש חם או קר עם חתיכות של סירופ ג'ינג'ר וקצפת

מקור: חברה אופה חבל"ז





כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי................ו--- איה26/9/2008 03:51
"קארידופיטה" עוגת דבש יוונית / שולו--- איה « הודעה נוכחית
26/9/2008 03:57
קרפיון בתנור של סבתא מזל ז"ל ו--- -מרילין  
26/9/2008 07:20
דג קרפיון בתנור - לפני שהוא נכנס לתנור ו--- -מרילין  
26/9/2008 07:21
בקיילה - תמצית האושר הטוניסאיו--- -מרילין  
26/9/2008 07:38
בקיילה התבשיל עצמוו--- -מרילין  
26/9/2008 07:40
בקיילה: התמצית ו--- -מרילין  
26/9/2008 07:43
התמצית: שלב ראשון באידוי: עלי סלק רענניםו--- -מרילין  
26/9/2008 07:45
התמצית: שלב שני - העלים איבדו מנפחם, אין נוזלים ו--- -מרילין  
26/9/2008 07:47
התמצית: שלב שלישי - מטגנים מערבבים מועכיםו--- -מרילין  
26/9/2008 07:49
התמצית: לשב סופי - שומרים במקרר המוון זמןו--- -מרילין  
26/9/2008 07:51
חלת דבש עגולהו--- שונט
26/9/2008 07:50
6מתכונים לארוחת חג מוצלחתו--- שונט
26/9/2008 08:04
סלט החסה של דצהו--- זברה
26/9/2008 08:35
טולומבה-לביבות תורכיות בדבשו--- זברה
26/9/2008 08:40
עוגיות מי ורדים ו--- גדולה  
26/9/2008 08:43
חבושים מתוקים /קיציו--- -מרילין  
26/9/2008 09:01
קוגל ירושלמי - ספר מתכוניםו--- פלפלית
26/9/2008 10:59
קוגל ירושלמי - עכבר העירו--- פלפלית
26/9/2008 11:01
קוגל איטריות מתוק - אבי פסטו ו--- פלפלית
26/9/2008 11:03
קוגל מתוק מסורתי - פסטה ברילהו--- פלפלית
26/9/2008 11:06
קוגל ישראלי - אבירם וייסה - על השולחןו--- פלפלית
26/9/2008 11:08
קוגל ירושלמיו--- זברה
26/9/2008 11:08
קוגל תפוחים בדבש לראש השנה - סוגתו--- פלפלית
26/9/2008 11:09
בולבניק (קוגל תפוחי אדמה)ו--- פלפלית
26/9/2008 11:20
עוגת שמנת, פקאן וריבת חלבו--- זברה
26/9/2008 12:29
קוגל תפוחי אדמהו--- זברה
26/9/2008 12:30
עוגת תמרים בחושהו--- מייקלה.
26/9/2008 14:57
קוגל בקלי קלותו--- מייקלה.
26/9/2008 16:14
כבד קצוץ - מתכון מנצחו--- ריקי  
26/9/2008 16:25
סלט כרוב וגזר ו--- ריקי  
26/9/2008 16:29
אופסס שכחתי שהוספתי גם כמה גבעולי שמיר טרי.ו--- ריקי
26/9/2008 17:04
עוף ממולא באורז בקדירת כל טובו--- ריקי  
26/9/2008 16:48



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן