...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת פרג מ ד ה י מ ה!! – טעמה מושלם! ו--- שול 25/9/2008 11:54


עוגת פרג מ ד ה י מ ה!! – טעמה מושלם!
זו עוגה שהעליתי כבר פעם - אחרי שזכיתי לקבל את המתכון הופתעתי מהחומרים הפשוטים יחסית ואופן ההכנה הקל משום שזו עוגה שתכבד כל אירוע חשוב בקלי קלות!.

בהצלחה!

עוגת פרג מדהימה

החומרים לעוגה עצמה:
3 ביצים
½ 1 כוסות סוכר
½ כוס שמן
1 כוס פרג
100 גר' קוקוס
1 כוס קמח תופח
250 מ"ל יוגורט ללא טעם

לציפוי:
200 גר' שוקולד לבן
8 כפות סוכר דק (זה נקרא ICING SUGAR אפשר להשתמש באבקת סוכר פחות דקה מאבקת סוכר רגילה)
6 כפות חלב
3 כפות מרגרינה
1 כפית תמצית וניל
"תלתלי" שוקולד אם רוצים – לא חובה

ההכנה:
לערבל היטב במיקסר את הביצים עם הסוכר.
להוסיף את השמן, הפרג, הקוקוס, הקמח והיוגורט
לערבב היטב ולאפות בתבנית פאי מלבנית משומנת בחום של 180 מעלות למשך 30 דק'.
הציפוי:
להמיס את השוקולד, הסוכר והחלב – להסיר מהאש ולהוסיף את המרגרינה והוניל.
לשפוך מחצית מהציפוי על העוגה לאחר שציננו אותה במשך 15 דק, ואת השאר לשפוך מעל כאשר העוגה הצטננה לגמרי.
אפשר לקשט בתלתלי שוקולד.

מקור: חברה.






כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים ליום חמישי ....................ו--- פלפלית25/9/2008 07:08

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
תמרים ממולאיםו--- הדר
25/9/2008 07:23
קונפיטורת חבושים -איתמר דוידוב, "שף"ו--- אופה קטנה
25/9/2008 07:55
תוספת מענינת לריבהו--- לבבית
20/1/2009 13:31
ריבועי לימוןו--- הדר
25/9/2008 08:00
מרמלדת חבושים בציפוי סוכר - בני סיידאו--- פלפלית
25/9/2008 08:07
קונפיטורת חבושים - יעל גרטי ו--- פלפלית
25/9/2008 08:09
מעדן חבושים - משה בסון - מסעדת אקליפטוסו--- פלפלית
25/9/2008 08:11
ריבת חבושים - מקור לא ידועו--- פלפלית
25/9/2008 08:12
חבושים ממולאים בבשר - ישראל אהרוניו--- פלפלית
25/9/2008 08:14
מעדן חבושים - אבי פסטוו--- פלפלית
25/9/2008 08:17
לפתן חבושים בתבלינים ויין מוסקט - ו--- פלפלית
25/9/2008 08:20
חבושים אפויים בתנור בנוסח בולגריו--- פלפלית
25/9/2008 08:23
כדורי עוף ברוטב לימון ושוםו--- אורית(ה)
25/9/2008 10:30
טרייפל עם פטל וקצפת/צבי טריגר-וואלה אוכלו--- תמר מהעבודה
25/9/2008 10:59
עוגת פרג מ ד ה י מ ה!! – טעמה מושלם! ו--- שול « הודעה נוכחית
25/9/2008 11:54
חציל קלוי עם טחינה גולמית ודבש: ו--- שרוניק
25/9/2008 13:44
טרפל שוקולד לבן עם דבש ושברי אגוז: ו--- שרוניק
25/9/2008 13:45
מאפה במילוי דבש ותפוחי עץ: ו--- שרוניק
25/9/2008 13:46
מרק עוף מסורתי - Dark Angelו--- שרוניק
25/9/2008 13:48
פרפה דבש עם גורגונזולה וצנוברים של השף ויטלו--- שרוניק
25/9/2008 13:51
בקלאוות כבד אווז ו--- שרוניק
25/9/2008 13:53
מרק גזר מבושם בג'ינג'ר ודבש מתאים לראש השנהו--- שרוניק
25/9/2008 13:55
מאפינס דבש ו--- שרוניק
25/9/2008 13:57
עוף בדבש, שזיפים ויין אדוםו--- שרוניק
25/9/2008 13:59
להכנת עוגת דבש בחושהו--- שרוניק
25/9/2008 14:08
ריבת דלעתו--- שרוניק
25/9/2008 14:10
ריבת חבושיםו--- שרוניק
25/9/2008 14:13
מרשם לאפיית עוגיות ריבה ועוגיות רגילותו--- שרוניק
25/9/2008 14:17
עוגת גבינהו--- שרוניק
25/9/2008 14:19
ספר מתכונים לדבש לראש השנה ו--- שרוניק
25/9/2008 15:23
עיג'ה מהירו--- מייקלה.  
25/9/2008 19:07



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן