...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

שניצל עוף בלימון ועירית/צבי טריגרו--- תמר מהעבודה 22/4/2009 09:56

"אוכל" וואלה

(ל-5 מנות):
שמן קנולה (או שמן צמחי אחר, נייטרלי בטעמו, לא שמן זית) לטיגון חצי עמוק
½ כוס קמח לבן
½1 פַּנקו (פירורי לחם יפאניים, להשיג בסופרמרקטים ובחנויות טבע)
2 כפות עירית קצוצה דק
קליפה מגוררת מלימון אחד
2 ביצים טרופות
מלח
פלפל שחור

ההכנה:
1. מניחים בצלחת שטוחה גדולה את הקמח. בצלחת שטוחה אחרת שמים את הפנקו, קליפת הלימון המגוררת והעירית הקצוצה. ממליחים ומפלפלים. מערבבים.

2. בצלחת מרק עמוקה טורפים את הביצים, ומוסיפים מלח ופלפל.

3. מכינים את השניצלים: טובלים בקמח, מנערים מעודפי הקמח, טובלים בביצה הטרופה, מנערים שוב, ומקנחים בפנקו.

4. מחממים שמן לטיגון חצי עמוק במחבת רחבה, ומטגנים את השניצלים עד שהם זהובים ומוכנים, כ-5-3 דקות מכל צד. מוציאים את השניצלים לצלחת מרופדת בנייר סופג, ומגישים מייד, עם אורז בזעפרן, או מקררים ושומרים בקופסה אטומה במקרר עד חמישה ימים.

5. לחימום חוזר: מחממים מראש טוסטר אובן או תנור ל-200 מעלות צלסיוס. מכניסים את השניצלים ואופים כ-8-5 דקות, עד שהשניצלים חמים.





כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי...................ו--- איה22/4/2009 03:08
מקלות מלוחים פריכים / סמדר זורע-ברמקו--- איה
22/4/2009 03:47
חלוגת דבש ואגוזי מלך (גם חלה גם עוגה) / ארז קומורובסקי ו--- איה
22/4/2009 04:09
מאפינס נורמנדי / סנפרוסטו--- איה
22/4/2009 04:16
אורז בזעפרן/צבי טריגר (אוכל וואלה)ו--- תמר מהעבודה
22/4/2009 09:51
שניצל עוף בלימון ועירית/צבי טריגרו--- תמר מהעבודה « הודעה נוכחית
22/4/2009 09:56
פלוט* חיטה מלאה עם קינואה וחמוציותו--- תמר מהעבודה
22/4/2009 10:27
פלאפל ביתי וקציצות דגים /לינדושו--- לינדוש
22/4/2009 13:55
עוגיות ליום העצמאות/דורית שנוןו--- נגה
22/4/2009 14:50
פפריקש עוףו--- שמני
22/4/2009 15:49
שמטן טורטה - Schmetten Torte ו--- שמני
22/4/2009 15:56
פסטה ברוטב סלמון מעושן ושמנתחמה!ו--- שמני
22/4/2009 16:00
קציצות / לביבות טונה ו--- שמני
22/4/2009 16:11
קרפיון בציר קרוש ( Kocsonyás ponty ) ו--- שמני
22/4/2009 16:17
ממרח קורוזוט (ממרח גבינה הונגרי)ו--- שמני
22/4/2009 16:23



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן