...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קונפיטורת חבושים -איתמר דוידוב, "שף"ו--- אופה קטנה 25/9/2008 07:55

רצוי לקלף ולגרען את החבושים, לחתוך לקוביות ולבשל במעט מים, עד לריכוך. רק אז שוקלים את הפרי ואת הסוכר ומתחילים בהכנה. כיוון שהחבושים סופגים מים בבישול, הכמות הראשונית הדרושה היא כ- 850 גרם.
המרכיבים:
1 ק"ג חבושים, חתוכים לקוביות ומבושלים.
800 גרם סוכר
1/4 כוס מיץ לימון.
הכנה:
1. מכניסים את החבושים לסיר, מוסיפים את הסוכר ומבשלים על להבה קטנה עד שמופיעים נוזלים. אם חסרים נוזלים מוסיפים מעט ממי הבישול (אם נשארו) או מים.
2. מגבירים את הלהבה, מסירים את הקצף שנוצר בסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה נוספת (זמן הבישול תלוי בסוג החבושים).
3. מוסיפים את מיץ הלימון וממשיכים לבשל עד שהקונפיטורה נקרשת. יוצקים לצנצנות.




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים ליום חמישי ....................ו--- פלפלית25/9/2008 07:08

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
תמרים ממולאיםו--- הדר
25/9/2008 07:23
קונפיטורת חבושים -איתמר דוידוב, "שף"ו--- אופה קטנה « הודעה נוכחית
25/9/2008 07:55
תוספת מענינת לריבהו--- לבבית
20/1/2009 13:31
ריבועי לימוןו--- הדר
25/9/2008 08:00
מרמלדת חבושים בציפוי סוכר - בני סיידאו--- פלפלית
25/9/2008 08:07
קונפיטורת חבושים - יעל גרטי ו--- פלפלית
25/9/2008 08:09
מעדן חבושים - משה בסון - מסעדת אקליפטוסו--- פלפלית
25/9/2008 08:11
ריבת חבושים - מקור לא ידועו--- פלפלית
25/9/2008 08:12
חבושים ממולאים בבשר - ישראל אהרוניו--- פלפלית
25/9/2008 08:14
מעדן חבושים - אבי פסטוו--- פלפלית
25/9/2008 08:17
לפתן חבושים בתבלינים ויין מוסקט - ו--- פלפלית
25/9/2008 08:20
חבושים אפויים בתנור בנוסח בולגריו--- פלפלית
25/9/2008 08:23
כדורי עוף ברוטב לימון ושוםו--- אורית(ה)
25/9/2008 10:30
טרייפל עם פטל וקצפת/צבי טריגר-וואלה אוכלו--- תמר מהעבודה
25/9/2008 10:59
עוגת פרג מ ד ה י מ ה!! – טעמה מושלם! ו--- שול
25/9/2008 11:54
חציל קלוי עם טחינה גולמית ודבש: ו--- שרוניק
25/9/2008 13:44
טרפל שוקולד לבן עם דבש ושברי אגוז: ו--- שרוניק
25/9/2008 13:45
מאפה במילוי דבש ותפוחי עץ: ו--- שרוניק
25/9/2008 13:46
מרק עוף מסורתי - Dark Angelו--- שרוניק
25/9/2008 13:48
פרפה דבש עם גורגונזולה וצנוברים של השף ויטלו--- שרוניק
25/9/2008 13:51
בקלאוות כבד אווז ו--- שרוניק
25/9/2008 13:53
מרק גזר מבושם בג'ינג'ר ודבש מתאים לראש השנהו--- שרוניק
25/9/2008 13:55
מאפינס דבש ו--- שרוניק
25/9/2008 13:57
עוף בדבש, שזיפים ויין אדוםו--- שרוניק
25/9/2008 13:59
להכנת עוגת דבש בחושהו--- שרוניק
25/9/2008 14:08
ריבת דלעתו--- שרוניק
25/9/2008 14:10
ריבת חבושיםו--- שרוניק
25/9/2008 14:13
מרשם לאפיית עוגיות ריבה ועוגיות רגילותו--- שרוניק
25/9/2008 14:17
עוגת גבינהו--- שרוניק
25/9/2008 14:19
ספר מתכונים לדבש לראש השנה ו--- שרוניק
25/9/2008 15:23
עיג'ה מהירו--- מייקלה.  
25/9/2008 19:07



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן