...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קונפיטורת שזיפים שחורים ואגוזי מלך[למימונה]ו--- שונט 13/4/2009 20:15

קונפיטורת שזיפים שחורים ואגוזי מלך
מעדן מיוחד בניחוח ציפורן וקינמון, שתוספת אגוזי המלך הקלויים משחקת עם המרקם שלו. הריבה מתאימה לשילוב גם בעוגות, בקינוחים ובמאפים.

חומרים ל-1 ק"ג ריבה:
500 גרם (1/2 2 כוסות) סוכר
2 ניצני ציפורן
1 מקל קינמון
מיץ סחוט טרי מ-1/2 לימון
500 גרם שזיפים מיבשים ללא גלעין
1 כוס יין אדום מתוק (קידוש או פורט)
100 גרם אגוזי מלך קלויים

+ מבשלים סוכר ותבלינים בסיר על להבה בינונית כ-10 דקות, עד להמסת הסוכר ויצירת קרמל. מוסיפים מיץ לימון על מנת לשמור על בצעו השקוף של הקרמל.
+ מנמיכים את הלהבה למינימום, מוסיפים שזיפים ויין ומבשלים עוד 15 דקות לחיבור המרכיבים ולצמצום היין לסמיכות של סירופ.
+ מוסיפים אגוזים, מערבבים ומצננים. שומרים בצנצנת או בקופסה אטומה. לא חייבים במקרר. נשמר עד שנה.





כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני ..............ו--- פלפלית13/4/2009 08:32

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
בורי על חציל קלוי עגבניות ומרווהו--- מרילין  
13/4/2009 10:24
הדג והחברה לפני שהוא נכנס לתנורו--- מרילין  
13/4/2009 10:33
קומפוט שסק / פפריקהו--- איה
13/4/2009 10:33
עוגיות אגוזי לוז / אלי לנדאוו--- איה
13/4/2009 10:53
צקיה-מרק פול וארטישוק לפסחו--- טליון
13/4/2009 12:08
קליה - מעורב בקרו--- טליון
13/4/2009 12:12
לימון כבוש במהירות שיא...ו--- טליון
13/4/2009 12:19
חמוצים אדומים לפסחו--- טליון
13/4/2009 12:20
סלט חסה ואגוזיםו--- טליון
13/4/2009 12:22
עוגת שוקולד לפסחו--- טליון
13/4/2009 13:27
עוגת תפוזים עם קוקוס ואגוזים לפסחו--- טליון
13/4/2009 13:32
קונפיטורת שזיפים שחורים ואגוזי מלך[למימונה]ו--- שונט « הודעה נוכחית
13/4/2009 20:15
בורי צלוי בשום וכוסברהו--- שונט
13/4/2009 20:18
לימונים כבושים על השולחןו--- שונט
13/4/2009 20:21
קציצות מתוקות על השולחןו--- שונט
13/4/2009 20:23
מרק פול ירוק של פסח ו--- שושנה
13/4/2009 21:23



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן