...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קומפוט שסק / פפריקהו--- איה 13/4/2009 10:33

קומפוט שסק / פפריקה

המרכיבים:
ל- 8 מנות

2 ק"ג שסק קלופים ומגולענים חצויים לשניים
½ בקבוק יין לבן יבש
½ ליטר מים
1 לימון מיץ
1 לימון קליפה
1-2 מקל וניל חצוי
5-6 גרעיני הל ירוק
2-3 פרחי מאשיה ( קושט – קליפת המוסקט)
½ קג´ סוכר

הכנה: מבשלים עד רתיחה את השסק במים עם מיץ לימון, קליפת לימון, הסוכר, פרחי המאשיה, הל ירוק, מקל וניל והיין.
מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ- 15 דקות להסמכה. מקפידים להסיר את הקצף שמצטבר.

מצננים לטמפרטורת החדר ומניחים 24 שעות במקרר





כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני ..............ו--- פלפלית13/4/2009 08:32

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
בורי על חציל קלוי עגבניות ומרווהו--- מרילין  
13/4/2009 10:24
הדג והחברה לפני שהוא נכנס לתנורו--- מרילין  
13/4/2009 10:33
קומפוט שסק / פפריקהו--- איה « הודעה נוכחית
13/4/2009 10:33
עוגיות אגוזי לוז / אלי לנדאוו--- איה
13/4/2009 10:53
צקיה-מרק פול וארטישוק לפסחו--- טליון
13/4/2009 12:08
קליה - מעורב בקרו--- טליון
13/4/2009 12:12
לימון כבוש במהירות שיא...ו--- טליון
13/4/2009 12:19
חמוצים אדומים לפסחו--- טליון
13/4/2009 12:20
סלט חסה ואגוזיםו--- טליון
13/4/2009 12:22
עוגת שוקולד לפסחו--- טליון
13/4/2009 13:27
עוגת תפוזים עם קוקוס ואגוזים לפסחו--- טליון
13/4/2009 13:32
קונפיטורת שזיפים שחורים ואגוזי מלך[למימונה]ו--- שונט
13/4/2009 20:15
בורי צלוי בשום וכוסברהו--- שונט
13/4/2009 20:18
לימונים כבושים על השולחןו--- שונט
13/4/2009 20:21
קציצות מתוקות על השולחןו--- שונט
13/4/2009 20:23
מרק פול ירוק של פסח ו--- שושנה
13/4/2009 21:23



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן