...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת תפוזים נהדרת / אתי בר ו--- שומית 29/3/2009 17:04

המצרכים
4 ביצים
11/4 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים כולל גרד של קליפת תפוז
2 כוסות קמח תופח.
1 שקית אינסטנט פודינג וניל

ההכנה
בקערה לערבב את השמן, החלמונים, מיץ התפוזים, את שקית הפודינג והקמח.
להקציף את החלבונים ולהוסיף לתערובת.
לאפות בתנור שחומם ל-180 מעלות. במשךכ-1/2 שעה עד 3/4 שעה.
לבדוק עם גפרור .
הערה שלי: לכאורה עוגת תפוזים בעלת מרכיבים ידועים, מה שעושה את השוני בטעם בעוגה זו - זה האינסטנט פודינג.
נסיתי והטעם נהדר. אני הוספתי מספר טיפות של מיץ מלימון.




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה29/3/2009 01:56
מאפה גבינות וקישואיםו--- איה
29/3/2009 02:30
חטיפי מלווח במילוי גבינות ועגבניותו--- איה
29/3/2009 02:33
פריטטת קישואים קלהו--- איה
29/3/2009 02:39
מלווח בציפוי דבש, קוקוס ובוטניםו--- איה
29/3/2009 02:50
גלילי בצק עלים במילוי שוקולד מריר ולבןו--- איה
29/3/2009 02:52
פשטידת גבינה ובצל ירוק / סמדר ולטר ו--- איה
29/3/2009 02:59
לחמניות שיפון מהירות / סמדר ולטרו--- איה
29/3/2009 03:03
פשטידת אטריות, פטריות וגבינותו--- איה
29/3/2009 03:07
דג אפוי ברוטב טחינהו--- שונט
29/3/2009 08:04
סארמולה טאגין דגים וכוסברה ו--- שונט
29/3/2009 08:08
פילה בס מאודה ברוטב עגבניותו--- שונט
29/3/2009 08:12
טונה חרוכהו--- שונט
29/3/2009 08:15
סינייה דניס עם טחינה וצנובריםו--- שונט
29/3/2009 08:19
תפוחי אדמה קטנים עם טחינה וציליו--- שונט
29/3/2009 08:22
דג בגריל ממולא בכרישה ו--- שונט
29/3/2009 08:26
עוף צלוי על מצע בצלו--- pirge  
29/3/2009 08:27
דג בס בציפוי אגוזים עשבי תיבול של גיל חובבו--- גילה
29/3/2009 09:03
חזה עוף/הודו עם פסטה לניצול שאריות החמץו--- גילה
29/3/2009 10:31
פילו במילוי גבינהו--- סיגלוש
29/3/2009 16:34
פשטידת מלאווחו--- סיגלוש
29/3/2009 16:38
פשטידת ירקות עם מלאוחו--- סיגלוש
29/3/2009 16:54
עוגת תפוזים נהדרת / אתי בר ו--- שומית « הודעה נוכחית
29/3/2009 17:04



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן