...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פוקצ'ה/פיתות ללא לישה-שריף,פורום כשר ynet ו--- יפנית   19/3/2009 15:27

נושא : לוהטת- פיתות ללא לישה
תאריך : 21/01/09 11:05
מחבר/ת : השריף
פיתות ללא לישה של אוסנת:

1 ק"ג קמח(אפשר מעורב)
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות סוכר (אפשר גם דמררה/חום)
41/2 כוסות מים פושרים
1/2 כוס שמן
11/2 כפות מלח
הוספתי 1 כף מולסה

לערבב בכף את כל המרכיבים
העיסה יוצא כמעט נוזלית.

להתפיח מעט , לערבב שוב ולהתפיח עוד פעם .

בנתיים לחמם את התנור ל250 מעלות
לרפד תבניות בנייר אפיה .

להרטיב את הידים ולקחת בערך חופן נדיב מהבצק
ולהניח על נייר האפיה לשטח מעט אם היד הרטובה
למלא כך את התבנית(להשאיר רווח בין פיתה לחברתה
אבל אין צורך ברווח גדול)
לפזר למעלה שומשום /קצח/בצל יבש וכו'

לי בתבנית של התנור נכנסו 6 פיתות
סה"כ יצאו לי 24 פיתות

מקור: שריף מהפורום הכשר

הערות יפנית:
הכנתי כפוקצ'ה משני סוגי קמח.
350 גרם קמח לבן + 150 גרם קמח כפרי של שטיבל.
אופה הלחם לש והתפיח (אפשר במיקסר, הבצק מאוד דליל).
שטחתי על תבנית עם נייר אפייה (בידיים משומנות)
זילפתי שמן זית, פיזרתי שומשום, קצח ומלח ים גס,,התפחה נוספת של 20-15 דקות בתבנית לפני האפייה.

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/25823985.JPG

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/25823964.JPG


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי................ו--- איה19/3/2009 02:51
סופריטו עוף עם שעועית צהובה ופטריותו--- איה
19/3/2009 03:57
פלפלים ממולאים אורז חצילים וחומוסו--- מרילין  
19/3/2009 06:51
תמונה של המילוי ו--- מרילין  
19/3/2009 06:52
תמונה של הרוטבו--- מרילין  
19/3/2009 06:52
תמונה של הסיר לפני הבישולו--- מרילין  
19/3/2009 06:53
בעבע בתמר' ו--- יפנית  
19/3/2009 09:08
מתכון לבראוניז מרויטליו--- רויטלי
19/3/2009 10:32
סלט כרוב ניצנים ופול ירוקו--- איה
19/3/2009 13:39
תרד מוקרםו--- איה
19/3/2009 13:51
לחם חצי קמח מלא ו--- יפנית  
19/3/2009 15:04
לחם 100% קמח מלא ו--- יפנית  
19/3/2009 15:07
פוקצ'ה/פיתות ללא לישה-שריף,פורום כשר ynet ו--- יפנית   « הודעה נוכחית
19/3/2009 15:27
כרוב ניצנים בנוסח כפרי ו--- איה
19/3/2009 16:39



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן