...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

סלט כרוב ניצנים ופול ירוקו--- איה 19/3/2009 13:39

סלט כרוב ניצנים ופול ירוק

1/2 שקית (של 800 גרם) כרוב ניצנים מוקפא "סנפרוסט"
1/2 1 כוסות פול ירוק מוקפא "סנפרוסט"
3 תחתיות ארטישוק מוקפאות "סנפרוסט"
3 ליטרים מים רותחים
2 כפות מלח בישול
חומרי הרוטב:
4 כפות חומץ בלסמי
6 כפות שמן זית
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל גרוס
1 כף קליפת לימון מגוררת
1 כפית סוכר חום
מצע: עלי חסה או תערובת עלי סלט באריזה מיוחדת


מרתיחים את המים, מוסיפים מלח ובינתיים מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה נפרדת.
מכינים קערה עם מי קרח. הכרוב, הפול ותחתיות הארטישוק יוכנסו למי קרח מייד לאחר הבישול על מנת לשמור על צבעם הירוק והרענן. אם ממהרים - אפשר לוותר על שלב זה.
מבשלים את הכרוב במי מלח 10 דקות, מוסיפים את הפול ואת תחתיות הארטישוק ומבשלים עם הכרוב 10 דקות נוספות. מעבירים למסננת וממנה למי הקרח.
קולפים וחוצים את הפול, חותכים את ראשי הכרוב ואת תחתיות הארטישוק לרבעים, מניחים בשכבה אחת בצלחת וזולפים את הרוטב. מגישים על מצע עלי חסה, פושר או בטמפרטורת החדר.

לגיוון: אפשר להוסיף לבישול שעועית ירוקה חתוכה לפיסות קטנות או אפונה עדינה.
סלט כרוב ניצנים ופול ירוק




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי................ו--- איה19/3/2009 02:51
סופריטו עוף עם שעועית צהובה ופטריותו--- איה
19/3/2009 03:57
פלפלים ממולאים אורז חצילים וחומוסו--- מרילין  
19/3/2009 06:51
תמונה של המילוי ו--- מרילין  
19/3/2009 06:52
תמונה של הרוטבו--- מרילין  
19/3/2009 06:52
תמונה של הסיר לפני הבישולו--- מרילין  
19/3/2009 06:53
בעבע בתמר' ו--- יפנית  
19/3/2009 09:08
מתכון לבראוניז מרויטליו--- רויטלי
19/3/2009 10:32
סלט כרוב ניצנים ופול ירוקו--- איה « הודעה נוכחית
19/3/2009 13:39
תרד מוקרםו--- איה
19/3/2009 13:51
לחם חצי קמח מלא ו--- יפנית  
19/3/2009 15:04
לחם 100% קמח מלא ו--- יפנית  
19/3/2009 15:07
פוקצ'ה/פיתות ללא לישה-שריף,פורום כשר ynet ו--- יפנית  
19/3/2009 15:27
כרוב ניצנים בנוסח כפרי ו--- איה
19/3/2009 16:39



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן