...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

סופריטו עוף עם שעועית צהובה ופטריותו--- איה 19/3/2009 03:57

סופריטו עוף עם שעועית צהובה ופטריות / חיים כהן
מתוך התוכנית שום פלפל ושמן זית

החומרים

4 כרעיים, מחולקות
מלח ופלפל
שמן לטיגון
3 – 4 בצלי שאלוט, פרוסים
2 עלי דפנה
כמה גבעולי תימין
5 שיני שום, קלופות
1/2 כוס יין לבן
1/2 ק"ג שעועית צהובה, נקייה מקצוות
אם רוצים: פטריות פורטבלו, ללא הרגליים, חתוכות לרבעים

אופן ההכנה

מתבלים את חלקי העוף במלח ובפלפל. משחימים אותם יפה בשמן, ומעבירים לסיר. מוסיפים לסיר מעט מהשמן ששימש לטיגון העוף. מוסיפים לסיר את השאלוט, עלי הדפנה, התימין והשום, ומטגנים עד שהבצלים מתרככים קצת. מוסיפים חצי כוס יין לבן, מים כדי כיסוי ואת השעועית. מכסים את הסיר ומבשלים עד שהעוף רך מאוד. אם רוצים, מטגנים את הפטריות במעט שמן זית ולפני ההגשה מוסיפים אותן לסיר לכמה דקות.

סופריטו עוף עם שעועית צהובה ופטריות / חיים כהן




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי................ו--- איה19/3/2009 02:51
סופריטו עוף עם שעועית צהובה ופטריותו--- איה « הודעה נוכחית
19/3/2009 03:57
פלפלים ממולאים אורז חצילים וחומוסו--- מרילין  
19/3/2009 06:51
תמונה של המילוי ו--- מרילין  
19/3/2009 06:52
תמונה של הרוטבו--- מרילין  
19/3/2009 06:52
תמונה של הסיר לפני הבישולו--- מרילין  
19/3/2009 06:53
בעבע בתמר' ו--- יפנית  
19/3/2009 09:08
מתכון לבראוניז מרויטליו--- רויטלי
19/3/2009 10:32
סלט כרוב ניצנים ופול ירוקו--- איה
19/3/2009 13:39
תרד מוקרםו--- איה
19/3/2009 13:51
לחם חצי קמח מלא ו--- יפנית  
19/3/2009 15:04
לחם 100% קמח מלא ו--- יפנית  
19/3/2009 15:07
פוקצ'ה/פיתות ללא לישה-שריף,פורום כשר ynet ו--- יפנית  
19/3/2009 15:27
כרוב ניצנים בנוסח כפרי ו--- איה
19/3/2009 16:39



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן