...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

בורגול חם עם רימונים ושום מטוגןו--- שונט 23/9/2008 08:01

בורגול חם עם רימונים ושום מטוגן
מתכון של השף ארז מרגי, "אנג'לינה"

המרכיבים (ל-4 מנות):
2 כוסות בורגול גס
1/2 כוס גרגירי רימון
5 שיני שום קלופות ופרוסות דק
1/2 כוס ציר עוף (או מים)
3 בצלי שאלוט קצוצים
מלח ופלפל לפי הטעם


(צילום: אסף רונן)

אופן ההכנה:
מניחים את הבורגול במסננת ושוטפים תחת מים זורמים. ממעבירים לקערה ומכסים במים. מניחים בצד למשך שעתיים.
מניחים את השום בסיר קטן, מכסים במים קרים ומביאים לרתיחה. מסננים. חוזרים על הפעולה פעמיים נוספות (סה"כ 3 פעמים). לאחר מכן מסננים ומייבשים את שיני השום על מגבת נייר. מחממים שמן במחבת ומטגנים את השום עד קבלת צבע זהוב. מוציאים מהשמן ומניחים בצד.
מחממים מעט שמן במחבת רחבה ומאדים את בצלי השאלוט עד שהם הופיכם שקופים. מוסיפים בורגול, ציר ורימונים ומבשלים כ-4 דקות. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. מורידים מהאש ומניחים בצד.
בהגשה מפזרים את השום המטוגן.




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי.................ו--- איה23/9/2008 04:27
תבשיל עוף ברוטב רימונים ופירות יבשים.ו--- אורית(ה)  
23/9/2008 06:15
פרגיות ברוטב סילאן וצ'ילי מתוקו--- זברה
23/9/2008 06:35
סלט עלי בייבי ורימוניםו--- זברה
23/9/2008 06:39
כעכים מלוחים עם קימל ואניסו--- תמר.
23/9/2008 06:44
כבד עוף ברוטב מרסלה על מצע אטריות טליאטלהוו--- זברה
23/9/2008 06:44
תפוחים תמרים ובצלי שאלוט......ו--- שונט
23/9/2008 07:58
גזר גמדי בקרמל עם בצל ירוק ופקאניםו--- שונט
23/9/2008 08:00
בורגול חם עם רימונים ושום מטוגןו--- שונט « הודעה נוכחית
23/9/2008 08:01
סלט ירוק עם אגסיםו--- שונט
23/9/2008 08:05
גזר [צימעס] מתוק פיקנטי - עצמיו--- פלפלית  
23/9/2008 08:23
תבשיל כרוב עם צימוקיםו--- מרציפן
23/9/2008 09:36
עוף אפוי בבירה שחורהו--- אוריתוש*
23/9/2008 10:42
רוסטביף חגיגי וקל הכנהו--- פנינהט  
23/9/2008 10:54
שעועית ירוקה מוקפצת ברכז רימונים וגודיזו--- פנינהט  
23/9/2008 11:00
תבשיל עוף ואורז... "כאילו ט'בית" ו--- אורית(ה)  
23/9/2008 11:55
מרק בטטות ותפוח עץו--- שולה
23/9/2008 18:49
ריבת תפוחים - "מאגר מתכונים מתוקים"ו--- פלפלית
23/9/2008 19:55
ריבת תפוחים ואגסים - "מאגרמתכונים מתוקים"ו--- פלפלית
23/9/2008 20:00



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן