...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

שבקיה -הבישול המרוקאי /רבקה לוי מלול.ו--- לינדוש   9/3/2009 06:06

חומרים:
חבילה מרגרינה.
כוס מים פושרים.
1שקית סוכר וניל,
600 גרם קמח.

סירופ,
2כוסות סוכר ,
11/2 כוסות מים
מיץ מחצי לימון.

אופן ההכנה לסירופ :
בתוך סיר בינוני מכניסים את הסוכר ,מים,והלימון ונותנים להתבשל על אש
בינונית כ20 דקות ,מורידים את הלהבה לנמוכה.

אופן ההכנה.:
מכניסים בקערת המיקסר את המרגרינה ואת המים הפושרים ובהדרגה מוסיפים את הקמח מתחילים ב 2כוסות קמח ואחרי זה מוסיפים בהדרגה
הבצק צריך להיות רך ולא דביק.
מחלקים את הבצק ל-3 כדורים וכל כדור מרדדים לעלה ומגלגלים לרולדה.
(את הבצק מכסים שלא יתיבש)
פורסים לחתיכות של 3-4 ס"מ ומשטחים לריבוע קטן,
בעזרת גלגלת שיניים ליצור 4 חריצים ,לוקחים כל ריבוע בצק ויוצרים מעין רשתית קלועה.מכינים את כל הבצק מכסים בסדין או מגבת גדולה.
מטגנים בשמן עמוק וחם שניות בשני הצדדים לקבלת צבע צהוב בהיר.
טובלים בסירופ שהכנו.

חג-פורים שמח
מ
לינדוש


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה9/3/2009 02:09
שבקיה -הבישול המרוקאי /רבקה לוי מלול.ו--- לינדוש   « הודעה נוכחית
9/3/2009 06:06



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן