...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

טארט שוקולד מעולה של איה ו ו--- שרוניק   4/3/2009 20:57

טארט שוקולד מעולה / איה ו

תבנית 24 - יוצאת עוגה גבוהה
תבנית 28 - יוצאת עוגה שטוחה
בצילום זה עם תבנית פאי טפלון מתפרקת מס' 24.

חומרים:
300 גר' קמח לבן
100 גר' אבקת סוכר
200 גר' חמאה רכה חתוכה לקוביות
1/4 כפית מלח
1 ביצה שלמה

ההכנה:
- שמים הכל במעבד מזון מלבד הביצה לקבלת פירורים.
- להוסיף את הביצה ואם צריך גם כף מים קרים.
- עוד מס' פולסים עד שנוצר כדור בצק.
- לשטח לפיתה לניילן ולהכניס למקרר למשך שעה.
- לאחר שעה לרדד לעלה בקוטר המתאים לתבנית ולכסות את התחתית היטב ואת הדפנות.
- לחורר עם מזלג ולהכניס לפריזר למשך 10 דקות
- לאפות בחום גבוהה למשך 10 דקות או עד שמזהיב.
- להוציא ולקרר על השיש בתבנית.

חומרים למלית:
200 גר' שוקולד מריר 60% - 70%
100 גר' חמאה
1 כף נס קפה האבקה
טיפה ליקר אייריש קרים / ליקר שוקולד / אחר
קורט מלח
2 ביצים שלמות
1/2 כוס סוכר

ההכנה של המלית:
- מקציפים את הביצים + הסוכר עד לקבלת לקציפה אוורירית וצהובה.
- מכינים את השוקולד בבאן מרי ( סיר על סיר ) עם כל שאר החומרים
ומערבבים עד שהכלנעשה רוטב חלק ואחיד.
- מאחדים את השוקולד בקציפת הביצים
- שופכים מעל הקלתית האפויה ואופים למשך 20 דקות ב 180 מעלות צ'

העוגה יוצאת מעולה.

שרוניק:
- לא שמתי את הבצק במקרר ולא בפריזר ( לא היה צורך בגלל שחורף ).
- השתמשתי ב 70% מריר של ספלנדיד.
- אני שמתי ליקר שוקולד.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי...................ו--- איה4/3/2009 02:08
אוזני המן מבצק פרסבורגר ו--- איה
4/3/2009 02:22
מבחר מליות לאוזני המןו--- איה
4/3/2009 02:28
עוגיות יו-יו - מתאים למשלוח מנות / פסקל פרץ-רובין ו--- איה
4/3/2009 02:40
עוגיות יו-יו של איילת אורו--- איה
4/3/2009 02:48
פשטידת ברוקולי בציפוי מוקרםו--- pirge  
4/3/2009 08:27
חזה עוף ממולא פרגו--- מרילין ~  
4/3/2009 08:30
פתיתים בפרג וכרישהו--- מרילין ~  
4/3/2009 08:31
לחמניות פרג (עם בצק מקדים)ו--- מרילין ~  
4/3/2009 08:32
פאי פרג לימוניו--- מרילין ~  
4/3/2009 08:33
פרסבורג פרגו--- מרילין ~  
4/3/2009 08:34
מאפינס פרג וקוקוסו--- מרילין ~  
4/3/2009 08:35
מקרודו--- מרילין ~  
4/3/2009 08:36
עוגיות פרג ולימון ו--- מרילין ~  
4/3/2009 08:36
פריכיות שקדים - מקור עצמיו--- פלפלית  
4/3/2009 10:39
פריכיות שקדים -בטעם וניל וקקאו - תקריב ו--- פלפלית  
4/3/2009 10:40
אריסה - פלפלים אדומים ו--- איה
4/3/2009 13:57
רפרפת - פודינג - רות אוליבר "על השולחן"ו--- פלפלית
4/3/2009 19:03
כרוב אדום ביין אדום וצימוקיםו--- שרוניק  
4/3/2009 20:19
קציצות ברוטב עגבניות ו--- שרוניק  
4/3/2009 20:32
טארט שוקולד מעולה של איה ו ו--- שרוניק   « הודעה נוכחית
4/3/2009 20:57



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן