...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
איה גולן-מעצבת אתרים לאינטרנט







הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  

תוכן ההודעה

עוגיות מקרון קלילות במילוי קרם שוקולדו--- פלפלית   1/3/2009 11:34


*** אפשר למלא בקרם/מילוי במבחר טעמים - פלפלית
בתמונה - מקרון בטעם קפה במלוי ממרח פיסטוק/ ומרצפן

עוגיות מקרון קלילות במילוי קרם שוקולד
בן עמי ברתיני שביט, על השולחן

כולם מקטרים כמה קשה להכין מקרונים מקצועיים. ואני אומר: די לטהרנות! עוגיות מקרון לא תמיד צריכות להיות מדוגמות כמו חיילים. הנה מתכון שכיף להכין בבית, ומי שלא נאה לו - שישאיר לנו.


מצרכים

חומרים ל-25 מקרונים:
3 חלבונים ללא אף טיפת חלמון
50 גרם (1/4 כוס) סוכר
180 גרם (½1 כוסות) אבקת סוכר
90 גרם (1 כוס) אבקת שקדים
1 כמות מלית שוקולד

למלית קרם שוקולד
חומרים ל-25 מקרונים:
120 מ”ל (1/2 כוס) שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר קצוץ
40 גרם חמאה בטמפ’ החדר

למלית קרם שוקולד לבן
חומרים ל-25 מקרונים:
75 מ”ל (1/3 כוס) שמנת מתוקה
175 גרם שוקולד לבן קצוץ
25 גרם חמאה

אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-200 מעלות.

2. מכינים מקרונים: מקציפים חלבון וסוכר במיקסר עם וו בלון לקצף יציב.

3. מנפים יחד אבקת סוכר ואבקת שקדים בקערה נפרדת. מקפלים את אבקת השקדים לתוך החלבון המוקצף.

4. מזלפים את המרנג על 2 תבניות מרופדות בנייר אפייה.

5. אופים 4 דקות, מסובבים את התבניות ואופים 4 דקות נוספות. מצננים.

6. ממלאים את המקרונים: מכינים את אחת המליות שבהמשך.

7. מזלפים מן המלית על מחצית מהעוגיות, ומכסים בשאר העוגיות. שומרים בכלי אטום.

8. להכנת הקרם: מביאים שמנת לרתיחה בסיר קטן ומסירים מהאש.

9. מוסיפים שוקולד (לבן או מריר) ומערבבים עד שהוא נמס לגמרי. מוסיפים חמאה וטורפים עד שהיא נמסה. מצננים ומעבירים לשקית זילוף.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה1/3/2009 04:28
עוגיות מקרון קלילות במילוי קרם שוקולדו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
1/3/2009 11:34
מקרון בטעם קפה - במלוי מרציפן ו--- פלפלית  
1/3/2009 11:37
עוגיות מקרון וניל לפני מילוי ו--- פלפלית  
1/3/2009 11:38
עוגיות מקרון בטעם קפה - לפני מילוי ו--- פלפלית  
1/3/2009 11:39
עוגיות מקרון וניל - לפני אפיה ו--- פלפלית  
1/3/2009 11:40
עוגיות מקרון וניל - אחרי האפיה ובהמתנה לקרורו--- פלפלית  
1/3/2009 11:42
עוגיות שוקולד מושלגותו--- פלפלית  
1/3/2009 12:40
בצל ממולא בטעם חמוץ מתוק ו--- etty  
1/3/2009 15:02
מרק שורשיםו--- תמר מהעבודה
1/3/2009 15:14
עוגת גבינה עם פירורים ו--- etty  
1/3/2009 15:17
ספגטי עם תוספות מעניינות חמה ו--- etty  
1/3/2009 15:35
גריסי פנינה בתוספת ירקות ו--- etty  
1/3/2009 15:46



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן