...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

ממרח שקדים / חלבה ו--- שונט   27/2/2009 07:09

ממרח שקדים/חלבה
המליצה על המתכון: אילנית12 מפורום חלבי - בתפוז
מקור המתכון: אביגייל מייזליק מהספר אפיה בריאה

חומרים:
רבע כוס שקדים
חצי כוס מים
1 כוס טחינה גולמית
חצי כוס דבש.

הכנה:
- טוחנים בבלנדר את השקדים עם המים לקבלת מרקם אחיד וחלק.
- מוסיפים את הטחינה והדבש,וממשיכים לעבד לקרם אחיד.
- (מדללים עם מעט מים אם צריך)
- מעבירים לצנצנת ומאחסנים במקרר.

הערות אילנית: השתמשתי בשקדים מולבנים.
השתמשתי ב2 כפות דבש,המתיקות הספיקה לי.
השתמשתי בטחינה מלאה.
כשמוסיפים את הטחינה והדבש,לבלנדר רק כמה שניות,מוזגים לקערה עמוקה וממשיכים לערבב בכף.
טעים ובריא,מצויין לכריך לארוחת בוקר.

תהנו.
אני שונטי הוספתי יותר שקדים...




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי....................ו--- איה27/2/2009 03:09
אמפנדס / דרך האוכלו--- איה
27/2/2009 04:00
ממרח שקדים / חלבה ו--- שונט   « הודעה נוכחית
27/2/2009 07:09
תבשיל ירקות בחלב קוקוסו--- תמר..
27/2/2009 11:35
פשטידה/מאפה - לניצול בשר עוף שבושל במרקו--- פלפלית  
27/2/2009 13:23
פשטידה/מאפה - לניצול בשר עוף - באפיה ו--- פלפלית  
27/2/2009 13:25



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן