...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת היער השחור - יעלה ו--- יפנית   20/2/2009 18:38

זו העוגה המבוקשת לכל יום הולדת .
והיום יום הולדת לבעלי

כן, כן אנחנו חוגגים באותו שבוע

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/25801652.JPG

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/25801658.JPG


הנה מתכון ישן לבסיס של היער השחור :

טורט שוקולד ל- יער השחור

החומרים:
6 ביצים שלמות
200 גרם סוכר
קורט מלח
75 גרם קקאו
60 גרם קמח
כפית גדושה אבקת אפיה (או חצי כפית סודה לשתיה)

אופן ההכנה:
להקציף במשך 6-7 דקות את הביצים השלמות עם המלח והסוכר. מתקבלת קציפה בהירה מאוד (קשה להגיע לזה במיקסר-יד ! לכן צריך לחזור למתכון המקורי ולהפריד הביצים).
לנפות קקאו, קמח ואבקת אפיה.
להוסיף לקצף בזהירות, בתנועות קיפול – עד שהיבשים נבלעים לגמרי.

לחלק את הבלילה ל-2 או 3 תבניות משומנות או מנויירות ולאפות בתנור עם טורבו עד שקיסם יוצא יבש.
ב-3 תבניות , בחום של 165 מעלות עם טורבו, לוקח בערך 13-15 דקות.
לצנן את העוגות ולמלא בקרם.

מתכון מעתון ישן, עם שינויים שלי - יעלה.

הערות יפנית:

חילקתי את הבלילה ל-2 תבניות 24 ס"מ.

סירופ:
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס מים
1/2 כוס ברנדי

הרתחתי במיקרו סוכר+מים והוספתי את הברנדי.

קצפת:
להקציף 2 מיכלי שמנת מתוקה + 3 כפות סוכר+ 2 כפות אינסטנט פודינג.

דובדבנים משומרים בצנצנת

במחבת בישלתי דובדבנים שסיננתי מהנוזלים+3 כפות סוכר+2 כפות ריבת תות שדה (ביתית).

הרכבת העוגה:
להניח חצי מהעוגה בצלחת הגשה, להרטיב עם סירופ, למרוח קצפת, לפזר דובדבנים כולל הרוטב שנוצר במחבת,לכסות עם חצי העוגה הנוספת, להרטיב בסירופ וכו'.....

לקשט עם שוקולד מריר מגורר ודובדבנים מסוכרים.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי ...................ו--- פלפלית20/2/2009 07:32

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עלי סינטה, תפוחים פריכים ,ארוגולה ואפרסקיםו--- פלפלית
20/2/2009 08:35
פורל ורוד/סלומון במולטי שף - אורי ירמיאסו--- פלפלית
20/2/2009 08:38
פילה דניס במחבת מלח גס - אורי ירמיאסו--- פלפלית
20/2/2009 08:40
בורי בברוט,תפוחים וחלמוניות -אידי ישראלביץו--- פלפלית
20/2/2009 08:42
פילה דניס וברוקולי מאודה במולטי שף ו--- פלפלית
20/2/2009 08:46
בורי כנרת בקרם חצילים עדין, עגבניות תמרו--- פלפלית
20/2/2009 08:48
עוגת תפוזים בננות ופירות יבשים מקור פירגהו--- סיגלוש
20/2/2009 09:00
ריבת חצילים - על השולחןו--- פלפלית
20/2/2009 13:55
ריבת חצילים - ארז קומרובסקי "מבשלים"ו--- פלפלית
20/2/2009 13:57
פולקה בקולה../לינדושו--- לינדוש
20/2/2009 14:04
חצילונים כבושים בעשבי תיבול ושום / אריק חכו--- פלפלית
20/2/2009 14:04
חצילונים כבושים - בניטה לנצר, "על השולחן"ו--- פלפלית
20/2/2009 14:06
ריבת חציליםו--- שונט
20/2/2009 14:36
עוגת היער השחור - יעלה ו--- יפנית   « הודעה נוכחית
20/2/2009 18:38



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן