...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

לעוגת שכבות /לינדושו--- לינדוש 16/2/2009 09:13

עוגת שכבות משודרגת שאני מכינה ...(פעם קבלתי את המתכון מדודה )ואני שדרגתי.

חומרים לבצק:
100 גרם מרגרינה או חמאה.
3חלמונים.
1/4 כוס סוכר.
1/4 כוס חלב או מיץ תפוזים.
2כוסות קמח תופח או קמח רגיל בתוספת+כפית א.אפיה.
2-3 כפות ריבה -למריחה על הבצק.

קרם שוקולד:
2כפות קקאו .
1/2 כוס סוכר.
100 גרם שוקולד.(מריר או חלבי)
1/4 כוס מים או חלב.
חלמון (1)
50 גרם מרגרינה או חמאה.

למרנג:
4חלבונים .
3/4 כוס סוכר.
אופן ההכנה לקרם שוקולד:
מכניסים לסיר קטן את כל החומרים פרט למרגרינה והחלמון .מערבבים היטב עד שהכול נמס מורידים מהאש ומוסיפים את המרגרינה ואחרי זה את החלמון ,ומשאירים בצד עד שהעוגה מוכנה.
אופן ההכנה:העוגה.
מקציפים את המרגרינה עם הסוכר עד לקבלת מין עיסה חלקה וכל פעם מוסיפים חלמון ומערבלים ולבסוף מוסיפים את יתר החומרים.
משמנים תבנית מלבנית בגודל-27-32 ס"מ (ניתן בחד-פעמי)
מעבירים את העיסה לתבנית ואופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות עד להשחמה.
מוציאים את העוגה מהתנור (לא לכבות את התנור)נותנים לעוגה להתקרר מעט,מורחים את הריבה על העוגה ומעלה שופכים את קרם השוקולד מורחים בשכבה דקה ומישרים .

בנתיים מכינים את המרנג....מקציפים את החלבונים לקצף מוצק מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף מורחים את הקצף מעל הקרם -שוקולד מכניסים שוב פעם לתנור ואופים עוד כ-15 20 דקות עד להשחמה קלה .
מוציאים מהתנור נותנים להתקרר ואחרי זה פורסים את העוגה .
בתיאבון ,
לינדוש/





כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני ....................ו--- פלפלית16/2/2009 08:03

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
קציצות דגים ועגבניות מיובשותו--- פלפלית
16/2/2009 08:59
עוף, בצלצלי פנינה ובלסמי - רפי אהרונוביץ' ו--- פלפלית
16/2/2009 09:03
קוגלהוף קינמון ואגוזים - ו--- פלפלית
16/2/2009 09:06
לעוגת שכבות /לינדושו--- לינדוש « הודעה נוכחית
16/2/2009 09:13
עוגת קפה ואגוזיםו--- טליון
16/2/2009 09:15
עוגת קוקוסו--- גדולה
16/2/2009 09:43
לביבות בטטה ועלי מונגולדו--- --מרילין  
16/2/2009 09:55
סלט כרוב עם חמוציות ומקלוני חומוסו--- סיגלוש  
16/2/2009 12:48
עוגת שוקולד וקוקוס ו--- אמאשל..
16/2/2009 21:04



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן