...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

שוקי הודו אפויות עם גרגרי חרדל ותפוחי אדמהו--- פלפלית 5/2/2009 17:32



שוקי הודו אפויות עם גרגרי חרדל ותפוחי אדמה


ערך קלורי:
310 קלוריות למנה

החומרים ל-4 מנות:

4 תפוחי אדמה גדולים קלופים
2 כפות גדושות חרדל גרגרים
מיץ משני לימונים
1 כף אורגנו מיובש
4 כפות שמן זית
4 שוקי הודו
2 בצלים אדומים קלופים פרוסים
2 עלי דפנה
6 שיני שום בקליפה
מלח גס ופלפל שחור גרוס גס
1/2 כוס יין לבן

אופן ההכנה:

חוצים את תפוחי האדמה לאורך, כל חצי חותכים ל-3- 4 חתיכות.
מערבבים את החרדל עם מיץ הלימון, האורגנו ושמן הזית.
מניחים בתבנית חסינת אש את שוקי ההודו, תפוחי האדמה, הבצל, עלי הדפנה ושיני השום. מפזרים מעל מלח ופלפל ומערבבים בקצות האצבעות לתיבול אחיד. מוסיפים את תערובת החרדל ומערבבים לכיסוי אחיד.
מוסיפים לתבנית את 4 חצאי הלימון הסחוטים וכוס מים, מבלי לשטוף את התיבול.
אופים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שהשוקיים זהובות.
מוסיפים את היין, הופכים את השוקיים, תפוחי האדמה והבצל ואופים כ-40 דקות נוספות.
במידה וכל הנוזלים מתאדים במהלך האפייה, מוסיפים רבע כוס מים רותחים. מגישים מיד או בטמפרטורת החדר.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי...................ו--- איה5/2/2009 00:54
סלט קינואה עם חמוציות ואגוזי מלך ו--- איה
5/2/2009 01:21
רטטוי – תבשיל ירקות מפרובנס / makoו--- איה
5/2/2009 01:25
אוסובוקו טלה בבירה וירקות שורשו--- איה
5/2/2009 01:33
עוגת סילאן בחושה בניחוח קינמון - קלה להכנהו--- איה
5/2/2009 01:44
כדורי תמרים וקוקוס ללא אפייה ו--- איה
5/2/2009 01:47
פירות יבשים ממולאים עם רוטב שמנת ו--- הדר
5/2/2009 07:07
שיפודי עץ ופירות יבשיםו--- הדר
5/2/2009 07:15
פירות יבשים ממולאים גבינת עזים ו--- --מרילין  
5/2/2009 09:31
שוקי הודו אפויות עם גרגרי חרדל ותפוחי אדמהו--- פלפלית « הודעה נוכחית
5/2/2009 17:32
מתכונים מאגוזי פקאן- נוגה דואר מגזין"שף" ו--- פלפלית
5/2/2009 18:30
שטרודל פירות יבשים ו--- יפנית  
5/2/2009 19:22



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן