...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

אוסובוקו טלה בבירה וירקות שורשו--- איה 5/2/2009 01:33

אוסובוקו טלה בבירה וירקות שורש / אופיר ג'ובאני MAKO

מרכיבים (4 מנות)
1 ק"ג אוסובוקו טלה (פרוס לעובי של כ – 3 ס"מ)
500Cc בירה בהירה
100Cc יין לבן יבש
2 עלי דפנה
1 כף שום כתוש
4 יחידות פלפל אנגלי
10 עלי מרווה טרייה

תערובת ירקות שורש:
3 בצלים בינוניים חתוכים גס
2 גזרים בינוניים חתוכים גס
4 גבעולי סלרי פרוסים דק
1 ראש סלרי קלוף ופרוס דק
3 שורשי פטרוזיליה קלופים ופרוסים דק
חופן שיני שום לא קלופים
200Cc שמן זית

אופן ההכנה
יוצקים את השמן למחבת רחבה ומניחים על אש גבוהה עד שהמחבת חמה.
מוסיפים את תערובת ירקות השורש ושיני השום ומטגנים עד להשחמה קלה.
מוסיפים את השום הכתוש ועלי המרווה לעוד טיגון קצר.
מוסיפים את הבירה, היין, עלי הדפנה, הפלפל והמלח ומצמצמים עד לאידוי של כשליש מהנוזלים ומורידים מהאש.
מניחים על מגש (עמוק) שכבה של כחצי מתערובת הירקות, מסדרים את פרוסות האוסובוקו ויוצקים מעל את הנוזלים ושאר התערובת.
מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום של כ-180 מעלות לשעתיים וחצי.
מורידים את נייר הכסף ומשאירים בתנור לעוד כ-25 דקות.

הצעות לשיפור
מומלץ להגיש עם תפוחי אדמה אפויים / אורז בר / או פשוט עם לחם חם וטוב ולטבול ברוטב.

אוסובוקו טלה בבירה וירקות שורש / אופיר ג'ובאני MAKO




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי...................ו--- איה5/2/2009 00:54
סלט קינואה עם חמוציות ואגוזי מלך ו--- איה
5/2/2009 01:21
רטטוי – תבשיל ירקות מפרובנס / makoו--- איה
5/2/2009 01:25
אוסובוקו טלה בבירה וירקות שורשו--- איה « הודעה נוכחית
5/2/2009 01:33
עוגת סילאן בחושה בניחוח קינמון - קלה להכנהו--- איה
5/2/2009 01:44
כדורי תמרים וקוקוס ללא אפייה ו--- איה
5/2/2009 01:47
פירות יבשים ממולאים עם רוטב שמנת ו--- הדר
5/2/2009 07:07
שיפודי עץ ופירות יבשיםו--- הדר
5/2/2009 07:15
פירות יבשים ממולאים גבינת עזים ו--- --מרילין  
5/2/2009 09:31
שוקי הודו אפויות עם גרגרי חרדל ותפוחי אדמהו--- פלפלית
5/2/2009 17:32
מתכונים מאגוזי פקאן- נוגה דואר מגזין"שף" ו--- פלפלית
5/2/2009 18:30
שטרודל פירות יבשים ו--- יפנית  
5/2/2009 19:22



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן