...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגיות תמרים - קייטרינג "לינט דלווה"מרעננהו--- פלפלית 3/2/2009 10:32



עוגיות תמרים



מתכון של בעלת קייטרינג "לינט דלווה" מרעננה,
המתמחה במטבח טורקי עילי. מומלץ להשתמש בחבילות התמרים המלבניות, העטופות בניילון (ולא באלה הנמכרות בקופסא עגולה).
מאת: על השולחן

מצרכים

לבצק:
500 גרם קמח
175 גרם חמאה, קרה מאד
175 גרם מרגרינה, קרה מאד
1 ביצה
1/4 כוס מים קרים
קמצוץ שמרים

למלית תמרים:
1 חבילה מלבנית תמרים
50 גרם מרגרינה רכה (במידת הצורך)
אגוזי מלך, שבורים לרבעים (1/4 אגוז לכל עוגייה)

לקישוט:
אבקת סוכר

אופן ההכנה
1. מכינים את הבצק: מערבבים את השמרים עם המים. שמים את כל החומרים בקערת המיקסר ומערבלים במהירות נמוכה עד שנוצר בצק. עוטפים את הבצק בנילון נצמד ומקררים שעה לפחות.

2. שמים את התמרים בקערת המערבל, ואם הם קשים מוסיפים להם מעט מרגרינה או מעט מים ומעבדים עד שהעיסה הופכת נוחה לעבודה.

3. מרדדים את הבצק ובעזרת כוס צרים עיגולים. מרדדים ומגדילים מעט כל עיגול בצק (שיהיה נוח למילוי), שמים במרכזו מעט ממלית התמרים, מניחים חצי אגוז, אוספים את שולי העיגול, מכווצים וסוגרים על המלית. מהדקים היטב והופכים את העוגייה, כך שתהייה מונחת על "צד התפר".

4. מחממים תנור ל 180 מעלות מניחים את העוגיות על נייר אפייה ואופים 25 דקות. מצננים ומפזרים אבקת סוכר.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי ..................ו--- פלפלית3/2/2009 07:23

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת אינגליש קייק פירות יבשים ו--- פלפלית
3/2/2009 08:02
בעבע - עוגיות תמרים -עוגיות עירקיות מתוקותו--- פלפלית
3/2/2009 08:10
בעבע בתמר ו--- פלפלית
3/2/2009 08:14
בעבע - אוזני המן עירקיותו--- פלפלית
3/2/2009 08:15
מעמול - עוגיות במלוי תמרים ו--- פלפלית
3/2/2009 08:41
רולדות תמרים ואגוזים ~ מתאים לטו' בשבטו--- גילה  
3/2/2009 09:35
עוגת טוטי פרוטי פונטש רום-קרה - מאוד חגיגיתו--- גילה  
3/2/2009 09:43
עוגיות חלבה ופצפוצי אורז..פשוט סוף הדרך....ו--- גילה
3/2/2009 10:10
עוגיות פילו תמרים ותבלינים - בקישור ו--- פלפלית
3/2/2009 10:27
גלילות תמרים - אלינוער רבין, וואלה אוכלו--- פלפלית
3/2/2009 10:29
עוגיות תמרים - קייטרינג "לינט דלווה"מרעננהו--- פלפלית « הודעה נוכחית
3/2/2009 10:32
גונדי ברנז'ה -מרק עם קציצות בשר ואורזו--- פלפלית
3/2/2009 10:35



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן