...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

גלילות תמרים - אלינוער רבין, וואלה אוכלו--- פלפלית 3/2/2009 10:29



גלילות תמרים


מאת: אלינוער רבין, וואלה!

מצרכים

לבצק:
200 גרם מרגרינה רכה
4 חלמונים
חצי כוס חלב
1 1/2 כוסות קמח

למילוי:
1/2 קילו תמרי מג'הול מגולענים
כף דבש
כף קליפת לימון מגוררת
2-1 חלבונים
כפית קינמון
100 גרם אגוזי לוז או מלך קצוצים גס או פיסטוק קלוף

להגשה:
אבקת סוכר

אופן ההכנה
1. בקערת המיקסר מערבבים יחד את כל מרכיבי הבצק. מתקבל בצק חלק ונעים לעבודה, שמתאים למלא אותו בתערובת מלוחה או מתוקה. אפשר להכין כמות גדולה ולהקפיא.

2. במעבד מזון מרסקים את התמרים עם הדבש, קליפת הלימון, החלבונים והקינמון, לא יותר מדי, כדי שהתמרים יישארו בחתיכות. מוסיפים את האגוזים ומערבבים.


3. מחלקים את הבצק לארבעה חלקים. מרדדים כל חלק למלבן ארוך ברוחב 12 ס"מ ובעובי חצי ס"מ.

4. שוטחים לאורך הבצק רבע מהמילוי ומגלגלים לגלילה, מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, כשהחתך כלפי מטה. לאחר שכל הגלילות מוכנות, פורסים כל אחת בעובי 2 ס"מ.

5. אופים כ-35 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני,(180 מעלות), עד שהבצק זהוב.

6. מוציאים מהתנור, מצננים, פורסים שוב, בוזקים אבקת סוכר. המאפים נשמרים מספר ימים במקרר. מוציאים כרבע שעה לפני ההגשה או מחממים דקות ספורות בתנור.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי ..................ו--- פלפלית3/2/2009 07:23

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת אינגליש קייק פירות יבשים ו--- פלפלית
3/2/2009 08:02
בעבע - עוגיות תמרים -עוגיות עירקיות מתוקותו--- פלפלית
3/2/2009 08:10
בעבע בתמר ו--- פלפלית
3/2/2009 08:14
בעבע - אוזני המן עירקיותו--- פלפלית
3/2/2009 08:15
מעמול - עוגיות במלוי תמרים ו--- פלפלית
3/2/2009 08:41
רולדות תמרים ואגוזים ~ מתאים לטו' בשבטו--- גילה  
3/2/2009 09:35
עוגת טוטי פרוטי פונטש רום-קרה - מאוד חגיגיתו--- גילה  
3/2/2009 09:43
עוגיות חלבה ופצפוצי אורז..פשוט סוף הדרך....ו--- גילה
3/2/2009 10:10
עוגיות פילו תמרים ותבלינים - בקישור ו--- פלפלית
3/2/2009 10:27
גלילות תמרים - אלינוער רבין, וואלה אוכלו--- פלפלית « הודעה נוכחית
3/2/2009 10:29
עוגיות תמרים - קייטרינג "לינט דלווה"מרעננהו--- פלפלית
3/2/2009 10:32
גונדי ברנז'ה -מרק עם קציצות בשר ואורזו--- פלפלית
3/2/2009 10:35



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן