...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת טוטי פרוטי פונטש רום-קרה - מאוד חגיגיתו--- גילה   3/2/2009 09:43

עוגת טוטי פרוטי פונטש רום-קרה - של פירגה מתפוז מרשימה מאוד ונהדרת - מומלצת בחום...לאירוח מושלם...ולטו' בשבט במיוחד.

חבילה בסקויטים כ- 2\1 קילו ----(איזה סוג שרוצים)
לשבור לחצאים. (לא לפורר)

1/4 כוס שרי ברנדי\יין מתוק


קרם:
200 גרם מרגרינה/חמאה רכה (בטמפרטורת החדר)
200 גרם שוקולד מריר
כף גדושה שוקולית (אבקה)
3 כפות מים רותחים
1/2 כוס סוכר
2 כפיות נס קפה
כפית תמצית וניל ---וכפית רום .

תוספות :
50 גרם קליפות הדרים קצוצים גס מסוכרים.לשלב גם צימוקים.
50 גרם אגוזים קלויים קצוצים גס . או קליפות הדרים מסוכרות.
6 יחידות מרשמלו צבעוני (ורוד-לבן) ---חתוכים לפרוסות.
50 גרם דובדבנים מסוכרים שלמים.


לבשל את חומרי הקרם פרט למרגרינה תוך כדי בחישה.
כשהכל נמס לסגור את האש ולהוסיף את המרגרינה בחתיכות קטנות.
לבחוש עד לקבלת קרם חלק.
לשמור כ-4 כפות קרם בצד, לציפוי העוגה.
ליתר להוסיף את התוספות ולערבב.
להוסיף גם את העוגיות. לא בבת אחת--- לערבב ביחד.
צריכה להיות עיסה דביקה-לא נוזלית ולא קשה.
לצקת הכל ל-2 תבניות ארוכות (אינגליש קייק)
כדאי להניח ניר אפיה בתחתית התבניות.
לצקת מעל את הקרם ששמרנו בצד ולקשט בקוקוס\ אגוזים גרוסים \ סוכריות צבעוניות.סוכריות "קליק"-- או כיד דמיונכם.
לשמור בפריזר.
להכין לפחות יום לפני ההגשה.
פורסים לפרוסות דקות ומגישים ליד תה\קפה.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי ..................ו--- פלפלית3/2/2009 07:23

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת אינגליש קייק פירות יבשים ו--- פלפלית
3/2/2009 08:02
בעבע - עוגיות תמרים -עוגיות עירקיות מתוקותו--- פלפלית
3/2/2009 08:10
בעבע בתמר ו--- פלפלית
3/2/2009 08:14
בעבע - אוזני המן עירקיותו--- פלפלית
3/2/2009 08:15
מעמול - עוגיות במלוי תמרים ו--- פלפלית
3/2/2009 08:41
רולדות תמרים ואגוזים ~ מתאים לטו' בשבטו--- גילה  
3/2/2009 09:35
עוגת טוטי פרוטי פונטש רום-קרה - מאוד חגיגיתו--- גילה   « הודעה נוכחית
3/2/2009 09:43
עוגיות חלבה ופצפוצי אורז..פשוט סוף הדרך....ו--- גילה
3/2/2009 10:10
עוגיות פילו תמרים ותבלינים - בקישור ו--- פלפלית
3/2/2009 10:27
גלילות תמרים - אלינוער רבין, וואלה אוכלו--- פלפלית
3/2/2009 10:29
עוגיות תמרים - קייטרינג "לינט דלווה"מרעננהו--- פלפלית
3/2/2009 10:32
גונדי ברנז'ה -מרק עם קציצות בשר ואורזו--- פלפלית
3/2/2009 10:35



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן