...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

בעבע בתמר ו--- פלפלית 3/2/2009 08:14



בעבע בתמר


לבצק:

50 גרם שמרים
½ - ¾ כוס מים פושרים
2/3 כפית מלח
½ 1 כף סוכר
200 גרם מרגרינה רכה או מומסת
3 כפות שמן
5 כוסות קמח


למילוי:

1 כפות שמן
200 גרם תמרים מגולענים וטחונים או קצוצים דק

לציפוי:


1ביצה טרופה
זרעוני שומשום

הכנה:


1. מערבבים את כל חומרי הבצק, לשים לבצק אחיד ומתפיחים במשך שעה.


2. במחבת רחבה, על להבה נמוכה מחממים את השמן. מוסיפים את התמרים ומערבביפ לתערובת רכה, אך לא נוזלית. נזהרים שהתמרים לא ייחרכו. אם העיסה יבשה, אפשר להוסיף מעט מים.


3. חותכים חתיכה מן הבצק ויוצרים כדורים בקוטר כ-3 ס"מ.


4. יוצרים גומה במרכז, ודוחסים כפית מלית.


5. מהדקים ומשטחים את הכדורים לעוגיה בקוטר 6 ס"מ


6. עורכים את העוגיות בתבנית משומנת ודוקרים במזלג מספר פעמים. מורחים ביצה ובוזקים שומשום.


7. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס, במשך כ-10-15 דקות. חשוב להקפיד שהעוגיות יזהיבו אך לא ישחימו מידי.








כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי ..................ו--- פלפלית3/2/2009 07:23

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת אינגליש קייק פירות יבשים ו--- פלפלית
3/2/2009 08:02
בעבע - עוגיות תמרים -עוגיות עירקיות מתוקותו--- פלפלית
3/2/2009 08:10
בעבע בתמר ו--- פלפלית « הודעה נוכחית
3/2/2009 08:14
בעבע - אוזני המן עירקיותו--- פלפלית
3/2/2009 08:15
מעמול - עוגיות במלוי תמרים ו--- פלפלית
3/2/2009 08:41
רולדות תמרים ואגוזים ~ מתאים לטו' בשבטו--- גילה  
3/2/2009 09:35
עוגת טוטי פרוטי פונטש רום-קרה - מאוד חגיגיתו--- גילה  
3/2/2009 09:43
עוגיות חלבה ופצפוצי אורז..פשוט סוף הדרך....ו--- גילה
3/2/2009 10:10
עוגיות פילו תמרים ותבלינים - בקישור ו--- פלפלית
3/2/2009 10:27
גלילות תמרים - אלינוער רבין, וואלה אוכלו--- פלפלית
3/2/2009 10:29
עוגיות תמרים - קייטרינג "לינט דלווה"מרעננהו--- פלפלית
3/2/2009 10:32
גונדי ברנז'ה -מרק עם קציצות בשר ואורזו--- פלפלית
3/2/2009 10:35



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן