...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת ספירלה גבינה ושוקולד - קרין גורןו--- פלפלית 2/2/2009 20:36



עוגת ספירלה גבינה ושוקולד

חומרים לתבנית בקוטר 24 ס"מ:

לתחתית:

200 גרם פירורי עוגיות
70 גרם חמאה מומסת
למלית גבינה:
1 קילו גבינה לבנה 5% או 9
3/4 כוס (150 גרם) סוכר
6 ביצים
לתערובת שוקולד לבן:

200 גרם שוקולד לבן
1/3 כוס (80 מ"ל) שמנת מתוקה
1 כף (10 גרם) קורנפלור

למלית שוקולד מריר:

150 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס (120 מ"ל) שמנת מתוקה
1 כפית אבקת קפה נמס


+ מכינים את התחתית: מערבבים פירורי עוגיות עם חמאה מומסת, ומהדקים לתחתית תבנית מרופדת בנייר אפייה. שומרים במקפיא, עד שמלית הגבינה מוכנה.
+ מכינים את מלית הגבינה ואופים: מחממים תנור ל-160 מעלות. טורפים יחד גבינה עם סוכר, עד שהסוכר נמס והתערובת חלקה. מוסיפים ביצים וטורפים לתערובת חלקה. מחלקים את התערובת באופן שווה בין 2 קערות.
+ לתערובת הבהירה: ממיסים יחד שוקולד לבן ושמנת מתוקה (במיקרוגל או מעל אדים). מערבבים היטב עד שהשוקולד נמס ומצננים מעט. מוסיפים לתערובת הגבינה. מעבירים כוס מהבלילה לקערית, מוסיפים פנימה קורנפלור וטורפים היטב לתערובת חלקה ללא גושים. מחזירים את הכמות הקטנה לתערובת ומערבבים יחד.
+ לתערובת הכהה: ממיסים שוקולד מריר, שמנת מתוקה וקפה ומערבבים עד שהשוקולד נמס. מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הגבינה, וטורפים לקבלת תערובת חלקה.
+ מרכיבים ואופים: מעבירים כל אחת מהתערובות לכד מזיגה ויוצקים באופן הבא: יוצקים בערך כמות של כוס מהתערובת הכהה למרכז התבנית. התערובת תתפשט ותכסה את התחתית. יוצקים שוב למרכז התבנית כמות של כוס בערך – הפעם מהתערובת הבהירה. יוצקים כוס מהתערובת הכהה למרכז התערובת הבהירה, וממשיכים כך לסירוגין עד לסיום הבלילות. מתקבלת דוגמת טבעות.
+ מעבירים (בזהירות!) את התבנית לתבנית תנור עמוקה וממלאים את התבנית הגדולה במים רותחים עד למחצית גובה הדפנות. אופים שעה ורבע, עד שהעוגה יציבה בשוליים ורוטטת במרכזה. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לחלוטין. מעבירים למקרר ל-24 שעות.
+ שומרים את העוגה במקרר ומגישים קר.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה2/2/2009 03:38
סלט גזר, עירית ופקאן מסוכר ו--- --מרילין  
2/2/2009 07:28
סלט כרוב חמוציות ושקדים ו--- --מרילין  
2/2/2009 07:40
סלט כרוב חמוציות ושקדים בהגשה חגיגיתו--- --מרילין  
2/2/2009 07:41
סלט תירס וגמבותו--- --מרילין  
2/2/2009 07:46
חצילים ועגבניות בתחמיץו--- --מרילין  
2/2/2009 07:49
פלפלים קלוים בתחמיץו--- --מרילין  
2/2/2009 07:52
אורקייטה עם ברוקולי ואנשובי - ג'ימי אוליברו--- פלפלית
2/2/2009 10:12
חמין עוף עם פתיתים - שרי אנסקיו--- פלפלית
2/2/2009 10:15
תבשיל עוף עם קוקוס, קארי וחמאת בוטניםו--- פלפלית
2/2/2009 10:17
קציצות הודו ברוטב סלרי ועגבניות ו--- פלפלית
2/2/2009 10:48
מנצח ~ מתכון שזיכה אותי בפרס עם גיל חובב ו--- גילה
2/2/2009 11:30
מאפינס טונה ו--- פלפלית  
2/2/2009 13:19
עלי בריק ממולאים בפירות יבשים /לינדוש.ו--- לינדוש
2/2/2009 16:38
עוגת ספירלה גבינה ושוקולד - קרין גורןו--- פלפלית « הודעה נוכחית
2/2/2009 20:36



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן